НАЙ-НОВИ:

Подгониха шефовете на агенция, която разпределя милиарди за година

Управителният съвет на Държавен фонд „Земеделие“ е освободил изпълнителния директор на Разплащателната агенция Васил Грудев.

На проведеното днес заседание са освободени и неговите заместници Евдокия Кръстева и Иван Капитанов, съобщиха за ЗАРАТА от Министерство на земеделието, храните и горите

Днес е избрано и ново ръководство на Фонда. За изпълнителен директор на ДФЗ е назначен Борис Михайлов. Негови заместници ще бъдат Боряна Алексова, Петя Славчева, Георги Динев и Владимир Атанасов.

Борис Михайлов е роден през 1959 година в София. Той притежава магистърски степени по икономика и право. Също така има завършен курс по мениджмънт в САЩ, както и квалификационни курсове в областта на приватизацията, приватизационните фондове, стоковите, фондовите и валутните борси. Работил е като ревизор в Министерството на финансите, управител на консултантска фирма в областта на финансите и правото, както и като адвокат по данъчно и наказателно право.

През 2021 година чрез Държавен фонд „Земеделие“ ще бъдет разпределени близо 2 900 000 000 лева, информира изданието agri.bg.

-->

  ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Най-нови