Позорище! Петканови дават водка на бебето си

Даниел и Александра Петканови прекалиха с изцепките напоследък. Последната снимка на малкия им син Габриел втрещи техните последователи, които се заканиха да сигнализират Държавната агенция за закрила на детето.

Те щракнаха невръстния Габриел с бутилка водка в ръка, което меко казано втрещи родители в социалните мрежи. Те препълниха профила на инфлуенсърите с критични коментари и заявиха, че ще пускат жалби до държавната институция, за да им бъде отнето бебето. „Алкохолът може да е най-големият враг на човека, но Библията казва да обичаш врага си“, пишат родителите под скандалния фотос на сина си.

Това се случва по време на друг подобен скандал, който вече няколко дни обикаля медийното пространство. Преди няколко дни се появи клипче на малко дете, кото пие бира и видимо алкохолът го хваща и се поклаща неадекватно. Родителите на момчето са качили клипчето в социалните мрежи, но след атаката започнаха да дават различни версии за случилото се. Оправдаха се, че в бутилката е имало сок.

Петканови ги спасява това, че стъклената бутилка водка е затворена и това ясно личи по бандерола на капачката. Все пак това не ги оправдава за тази грозна постъпка. „Най-вероятно правят реклама на водката, нали превърнаха и детето в машина за пари и рекламират какво ли не“, убедени са техни последователи.

show.blitz.bg


image0 (9K)