Посегнаха на джипа на Натали Трифонова

Дръзки автокрадци са опитали да откраднат неуспешно луксозния джип БМВ Х5 на синоптичката от Би Ти Ви Натали Трифонова, научи Уикенд“ от съседи на дългокраката блондинка.

Крими инцидентът се е състоял в края на февруари, когато неизвестни и до днес апаши са проникнали в подземния гараж на жилищна кооперация, в която живее най-популярната и одумвана синоптичка.

Автокрадците са съумели да отключат тузарското возило за 150 000 лв., но са се провалили при опита да разбият софтеурната защита на джипа, за да го подкарат и да избягат с него. Според запознати автоапашите са използвали модерна джаджа, която обаче не е сработила. Крадците са си тръгнали с празни ръце, без да посегнат на нито един от останалите автомобили в подземния гараж.

image0 (9K)

Съседи на Натали Трифонова споделят, че синоптичката е била много притеснена след неуспешния опит да й откраднат джипа. Още на следващия ден тя откарала возилото за преглед в оторизиран сервиз на БМВ в столичния кв. „Дружба“, тъй като подозирала, че бандитите са поставили тракер – последяващо устройство, чрез което да следят движението на набелязания от тях джип. Такова обаче не е било намерено при огледа.

След неуспешния опит да й бъде похитено возилото, Натали Трифонова и съседите й спешно са поставили охранителни камери в подземния гараж и са подменили вратата на гаража с по-сигурна и здрава подвижна решетка. Синоптичката се сдоби само преди няколко месеца с луксозен джип БМВ Х5 от тунингованата версия „М пакет“. Заводската цена на поръчковия джип надхвърля 150 000 лв. Последното известно гадже на красавицата е милионерския син Доан Хасан, с когото ту се събират, ту се разделят, но май сега отново са заедно.

 

(Visited 67 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!