НАЙ-НОВИ:

“После може да страдаш”. Слави Трифонов излезе със статус след обявяването на проекта Василев-Петков

“Преди да се разочароваш, трябва да се очароваш. Така че не е лошо да внимаваш кой човек е очарователен. После може да страдаш”. Това написа в неделя лидерът на “Има такъв народ” (ИТН) Слави Трифонов във Фейсбук.

Трифонов не споменава имена, но статусът му е публикуван непосредствено след като бившите служебни Кирил Петков и Асен Василев обявиха политическия си проект “Продължаваме промяната”.

“Един призрак броди из българското публично пространство. Призракът на разочарованието”, пише Трифонов. По думите му “различни социолози, политолози и хора с определени интереси обикалят телевизионните студия и се опитват да втълпят в съзнанието на хората нова теза, защото така им изнася. А тази теза се базира на лъжа, която в момента им е важно упорито да разпространяват”.

Според Трифонов твърдението, че ИТН са виновни за “това да няма правителство е лъжа”. Според него истината е, че ако ИТН бяха направили правителство с ГЕРБ, БСП и ДПС, “тогава щеше да е разочароващо”.

Трифонов отново обвинява “Демократична България” и “Изправи се.БГ! Ние идваме!” за това, че партията му не успя да състави кабинет.

ИТН, която беше първа политическа сила, не успя да състави правителство в рамките на 46-ото Народно събрание, което доведе до насрочването на трети поредни парламентарни избори в рамките на една година.

www.svobodnaevropa.bg, · Copyright (c) 2018. RFE/RL, Inc. Препубликувано със съгласието на Radio Free Europe/Radio Liberty, 1201 Connecticut Ave NW, Ste 400, Washington DC 20036………. . ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon