Пред Дома на културата в град Гълъбово ще се проведат два детски конкурса

На 20 април 2022 г. (сряда) от 14:00 часа пред Дома на културата в град Гълъбово ще се проведат два детски конкурса, научи ЗАРАТА

Участниците в тях могат да бъдат деца от I до IV клас. Единият конкурс ще бъде за боядисване на великденски яйца, а другият – за рисунка на тема „Шарен Великден”.
Всички необходими пособия за творческия час са осигурени от Община Гълъбово. За всички участници са предвидени поощрителни награди, а класиралите се за трите най – красиви яйца и трите най – красиви рисунки ще получат грамоти, съответно за I, II и III място и специалните награди.
На същия ден (20 април 2022 г. (сряда), но от 18:00 часа в парка на Младежкия център в града ще се проведе традиционната великденска „Кулинарна изложба”. Записванията за участие са до един час преди самия конкурс. Самодейните състави пък, е изнесат Великденска концертна програма.
Директорът на Дома на културата г-жа Валентина Василева обяви, че при лоши метеорологични условия няма да се отменят мероприятията, а ще се проведат на закрито, в панорамната партерна зала (фоайе) на Дома на културата.


image0 (9K)