НАЙ-НОВИ:

Президентът на Европейската атлетика награди организаторите в Стара Загора

Президентът на Европейската атлетика Добромир Карамаринов награди с плакети на ЕА заместник кмета на Стара Загора Красимира Чахова и председателя на СКЛА Берое Иван Колев, научи ЗАРАТА.

Призовете се връчват за приноса на двамата към развитието на леката атлетика в града и организацията на европейския отборен шампионат (втора лига), което се провежда този уикенд в Стара Загора.
Добромир Карамаринов благодари на всички, които работиха неуморно в последните месеци, за да може да се проведе това първенство. Соня Шпенделхофер, делегат на Съвета на ЕА и президент на атлетическата федерация на Австрия награди с плакет за заслуги Галя Пухалева, председател на организационния комитет на Европейското отборно първенство.

Първоначално стартовете на европейския отборен шампионат трябваше да са в Латвия, но през ноември стана ясно, че страната няма да може да ги организира заради пандемията от коронавирус. Тогава Европейската атлетика гласува доверие на Стара Загора да се наеме с домакинството на първенството в което сега ще участват атлети от девет държави. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Коментарите са изключени.

Най-нови
Left Menu Icon