През погледа на главния редактор: 48 НС от днес е история

Живка Кехайова

image0 (9K)image0 (9K)

48 НС от днес е история. Друг е въпросът, че е същата история от предишния и по-предишния път.

Честито на Митрофанова – ще продължи да ни управлява поредното правителство на Радев. Съболезнования на всички нормални българи, които виждат живота на децата си като европейски, в голям единен пазар, с устойчива валутна единица и в парламентарна демокрация!

Гласуването за признаване на голодомора за геноцид показа още веднъж очеизбодно кои са партиите, които въпреки огромните кривици във всяка една от тях, ако са и политици, трябва да отговорят, при това заедно на очакванията на нормалните българи преди заупокойна молитва и за тях и за въпросните българи. Показа и кои са придставителите на антибългарската измет на територията на страната ни, отказали да гласуват исторически факт, щото не им пасва на пропагандата, или пък защото го одобряват, вероятно.

Скъпи Не политици – наистина сте скъпи, защото вече твърде скъпо ни излизате – за пореден път подарихте властта на антиевропейското по две изключително мерзки причини: да угодите на най-първичните, незрели и избеснели предимно от политическо невежество представители на електората си, и от чисто лидерско его на точно толкова незрели и избеснели като част от електората си лидери.

Да си знаете от сега: след 2 април ще можете да избирате само между две неща – завинаги да подарите властта на президента, или да рискувате да поумнеете, да поемете отговорност и да управлявате, доказвайки се не пред радикализираните агитки, а пред искащите държавност. Последните са мнозинство, но за съжаление разумните винаги са по-тихи и търпеливи от радикализираните. Да се надяваме, че няма за н-ти път да пробвате търпението на разумните – голямо е, но не е безкрайно. Все пак само глупостта и Вселената са безкрайни, като второто още не е доказано, е заявил Айнщан.

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!