НАЙ-НОВИ:

Проблеми, нова работа… Какво да очаквате от хороскопа тази седмица?

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 27 септември – 3 октомври. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен 

Не се надявайте на съдбоносни промени, а и не се опитвайте да ги предизвиквате. Придържайте се към хода на събитията без излишна инициатива и по възможност без да привличате вниманието към себе си. Опитвайки се да изпъкнете е вероятно да попаднете в неудобна ситуация, от която няма да е много лесно да се измъкнете. Работете с обичайния си ритъм и не се отвличайте с второстепенни занимания. Няма да сгрешите, ако преди настъпването на студения есенен период отделите време за процедури, насочени към укрепване на здравословното ви състояние.

Телец

Ако синхронизирате желанията с възможностите ще успеете да реализирате целите си или поне по-голямата част от тях. Отстоявайте позициите си. Хората, които се опитват да променят гледната ви точка определено се заблуждават и ще ви подведат. Ако ви е нужен съвет, търсете го не от популярни, а от доказали достоверността си източници, за предпочитане публикувани и то от авторитетни издания. Пътуванията, дори и импровизирани, ще са безпроблемни. Видими успехи ще постигнете при работа с информация.

Близнаци 

Предстоят изненади. Първо се заемете с недовършените дейности и най-вече с онези, които сте отложили поради нежелание да се занимавате с тях, комбинирано с лек мързел, несериозно отношение и други „убедителни“ причини, за които сте се оправдавали предимно пред себе си. За помощ можете да разчитате на по-опитните си колеги в професионалната сфера и на най-близките си приятели в личен план, особено през втората половина на периода. Нови хора ще навлязат в ежедневието ви. Не бързайте да се сближавате преди да са доказали, че можете да им вярвате.

Рак 

Комбинацията между творчески ентусиазъм и вдъхновение ще ви подтикне към непознати до момента начини за изява. Ще успеете да се справите с почти всичко, което сте си набелязали първоначално или пък сте обмисляли в предишните месеци. За някои дейности ще се натъквате на обективни затруднения. В такива моменти е по-добре да се откажете, вместо да влагате прекалено много усилия за посредствен резултат, който няма да ви удовлетвори. Ако имате намерение да правите скъпи покупки с дългогодишно предназначение, то подходящият момент е през първите дни на октомври. 

Източник: Tialoto.bg 

Източник: https://www.dnes.bg/………………. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon