Пълна лудница. Стораро живее с втора братовчедка, Манчев се жени за тъщата, актриса чака бебе от братовчед

В името на любовта голяма част от популярните имена прескачат всякакви бариери. Някои от тях дори се залюбиха с роднините си, пише „Телеграф“

Най-скорошният пример за това е топ готвачът шеф Манчев, който е пред сватба със сватята си Ива. Двамата се запознали във Франция. Дамата е майка на момичето, с което връзка има най-големият син на готвача и ТВ водещ – Христо. Близо 4 месеца Иван ухажвал новото си жена. Децата им ги подкрепят, в нито един момент не са заставали срещу тях и идеята да градят семейство.

Истински бум преди години предизвика Софи Маринова, която се залюби с доведения си син – Дачо. В началото на кариерата си Софка се омъжи за Петърчо, който сочеше за голямата си любов. От връзката се роди единственият син на певицата Лоренцо. Само няколко седмици след като Маринова и Петърчо сложиха край на отношенията си стана ясно, че звездата живее с доведения си син Дачо. Избухна голям скандал. Софи и Дачо бяха определили и дата за сватба, но нещата не се получиха. Двамата се разделиха и в крайна сметка Дачо се ожени за Галя, която му е доведена сестра, а пък Софи Маринова се хвана с Гринго.

Колегата и неин приятел Тони Стораро пък дели живота си с втората си братовчедка Валя. Тони и Валя се запознали на градския басейн в родния им град Шумен, когато били 12-годишни. Едва по-късно разбрали, че са кръвни роднини. Кръвосмешението не им попречило на любовта, Според мюсюлманския закони Валя трябвало да се омъжи девствена. Затова Валя и Тони консумирали връзката си чак когато младоженецът станал пълнолетен. Булката обаче била едва на 16.

Красивата актриса Евелин Костова, чака бебе от петия си братовчед, с когото живее на семейни начала от осем години. Михаил Петров също е актьор и е с девет години по-голям от нея. Двамата разбират, че са далечни роднини едва когато пламналата между тях любовна авантюра се развива шеметно. Разбрали, че са роднини от родословно дърво, което прави дядото на Костова. „Много далечни роднини сме, не може да стане кръвосмешение“, сподели Евелин Костова.

 


image0 (9K)