Пълно разминаване във версиите на полиция и свидетели за касапницата в Петрич

Разминават се версиите на полицията и свидетелите за касапницата в Петрич, при която кола затисна младежи на тротоара, като двама от тях са в много тежко състояние.

[ad id=“225664″]

Хората в Петрич продължават да недоумяват как шофьор с 2 месеца стаж зад волана, който предизвика кървавия инцидент миналата нощ, е бил пуснат от родителите си да се движи толкова късно.

Припомняме, че пред търговски обект в града кола се вряза във витрина и затисна няколко деца от общо шест, като две в момента са с опасност за живота. Младият шофьор е син на бивш полицай.

Според свидетелите водачът ги е помел, дрифтирайки и дърпайки ръчната спирачка. Според полицията причината е била само високата скорост, както и дъждът.

Едно от момичетата, присъствало на инцидента, заяви по Нова ТВ: „Момчето караше със силна скорост, спускаше се отгоре и правеше дрифтове. Асфалтът бе мокър. Когато приближи до нас, дръпна ръчната и се блъсна в нас. Като видях, първо се отдръпнах и после видях, че сестра ми е на земята и бях в шок. Той даже не дойде да види пострадалите деца, а отиде по-нагоре“.

Майката на двете момичета добави: „Той си е правил дрифтове, лигавил се е, и нали имаше дъжд…“. О

Полицай обаче заяви: „Не съм съгласен, че има дрифт, защото нов водач с 2-месечен стаж управлява, губи контрол на превозното средство и излиза от пътното платно“.

Ето го младежът, който откъсна крака на свой връстник

 


image0 (9K)