Разбивачът на сърца. Как да го разпознаем

Разбитото сърце е кошмар за мнозина. Нещо, през което никога не бихте искали да преминете. Определен вид болка, която е толкова трудно да се издържи и преодолее. Първо се срещате с някого и си мислите, че имате някакъв потенциал като двойка. Смятате, че нещо специално разцъфтява и искате да го отгледате по най-добрия начин. Но след това някъде по линията нещата започват да се усложняват. Ето защо трябва да можете да отсеете потенциалните сърцеразбивачи от добрите момчета.

Това са 5-те знака, че човекът до нас вероятно е от първия вид и трябва да бягате далеч!

1. Не поддържа зрителен контакт с вас, когато разговаряте

Той не иска да видите истинските му намерения. Не желае да видите какво наистина чувства отвътре. Предпочита да не разбирате и, че не е сериозен към вас и затова избягва да ви гледа право в очите.

2. Въздържа се да постави етикет на връзката ви

Поредният червеният флаг, който ако не друго, трябва поне да ви даде храна за размисъл. Защо не иска да се обвърже с вас и да ви определи като двойка? Крие ли нещо, или просто няма намерение да инвестира в тази насока?

3. Сърцето му е било разбивано

Много често мъжете, които са преживели разбито сърце в миналото, остават някак „счупени”. И точно този тип е много опасен, защото колкото и да иска, той не би могъл да бъде в дългосрочна връзка и не е изключено да ви подведе, мислейки си, че се е преборил с миналото.

4. Все още флиртува с други жени

Това просто показва, че държи опциите си отворени. Независимо дали е пред очите ви, или приятелка ви е казала – ясно е, че вие не сте приоритет. Но ако все пак е първият вариант – освен, че не държи на вас, не ви и уважава.

5. Не полага усилия пред приятелите ви

Той наистина не се интересува дали приятелите ви го харесват. И това е може би защото наистина не вижда себе си като важна част от бъдещето ви.

iwoman.bg

 

(Visited 3 times, 1 visits today)

image0 (9K)