Разделите на 2019-а: Златка смени Миро, Райна пак сама, Кобрата би шута на Андреа

Отминаващата вече 2019 година остави тежки раздели в светските среди. Едни от най-здравите семейства и дългогодишни връзки са вече в историята, пише Телеграф.

В началото на годината Златка Димитрова се радели с бащата на детето си Миро. Двамата много пъти са се разделяли и събирали, но този път бе окончателно. Каква е причината така и не стана ясно. Това бе една от най-изненадващите раздели, тъй като Миро се разведе със съпругата си заради Златка. По-късно загубиха бебе, което ги сплоти още повече и намериха сили да продължат напред. Димитрова вече открито демонстрира любовта си с фитнес инструктора Кирил Танев.

Пластичният хирург д-р Ангел Енчев и моделът Теди Велинова също сложиха край на брака си. След осем години заедно те решиха да продължат живота си поотделно. Д-р Енчев отрече слуховете, че раздялата им е заради трети човек.

Григор Димитров и Никол Шерцингер сложиха край на отношенията си през февруари. За първи път Гришо потвърди официално информацията щом се завърна в България. Той каза, че няма половинка до себе си и фокусът му е насочен другаде.

Кубрат Пулев и Андреа също се разделиха изненадващо. Това стана ясно от пост на певицата в инстаграм. След това в интервю Кобрата също потвърди, че са се разделили. До този момент и двамата не са представили нова половинка, макар че слуховете разнасят, че Кобрата е щастливо влюбен.

Модната шефка Ивет Григорова е в обтегнати отношения с вече бившия си мъж, след като го заряза заради по-младият от нея бизнесмен Атанас Минев. Любопитно е, че дори дъщеря й Луиза Григорова не одобрява новата връзка на майка си.

С грандиозен скандал и полиция се разделиха Райна и ММА боецът Валери Тюлеков. Тюлеков взел телефона и ключовете от колата на Райна след шумна разпра. Тя го наклеветила на полицията и там словесният екшън продължил. Взаимните им обвинения са срамни и позорни. Двамата бяха гаджета около година и изглеждаше, че връзката им е безоблачна.

Само три месеца след пищната сватба, която вдигнаха Софи Маринова и Гринго, двамата се разделиха. В края на юни в съда в Етрополе двойката се разведе по взаимно съгласие. Говореше се, че Гринго често пребивал певицата и това е причина за развода. Изненадващо за всички само месец по-късно Софка му прости и обяви, че във всяко семейство има проблеми и тя е решила да му даде шанс.

Голяма изненада бе раздялата на Божинов и Биляна Дол. Сръбкинята обяви това в профила си в социалните мрежи и сподели, че се разделя с футболиста след поредица изневери, но повече не може да търпи да бъде унижавана. Но след няколко седмици стана ясно, че любовта е по-силна и Дол се върна при Божинов.


image0 (9K)