Разпознай мъжа според… любимата му напитка

Мъжете и техните питиета… Може да се напише цял роман за връзката между един мъж и любимата му иконична напитка, която винаги обича да си поръчва в заведенията. Най-вероятно сте обърнали внимание какво пие най-често партньора ви или тръпката, която преследвате.

Е, днес ще ви разкрием какво точно значи изборът му на напитка и какво разкрива тя за характера му. Кой да знае, че едно питие може да разкрие толкова много неща…

Джин с тоник: Този мъж притежава усет за стил и огромен чар, но не може да бъде впечатлен лесно и то от изтъркани романтични истории. Любимата му напитка е силна, но балансирана точно като него.

Бира: Този мъж може би се нуждае от малко помощ, за да излезе от зоната си на комфорт, но ако си падате по класиката и спокойствието, то този индивид е идеален за вас. С него винаги ще се чувствате в безопасност.

Уиски: Тук има две възможности и трябва да внимавате – ако просто поръчва кое и да е уиски, то той е позьор, който може и да ви излъже в даден момент. Ако знае точно какво уиски иска, то това е мъж, който знае какво иска от живота, уверен е в себе си и своята сила.

Плодов коктейл: Този мъж не се интересува от чуждото мнение, той има страхотно чувство за хумор, знае как да се забавлява и не се притеснява да изразява мнението си. Понякога може да бъде малко по-несериозен и трябва да внимавате.

Вино: Той е човек, който обича да се глези, радва се на удоволствията в живота и знае как да направи една жена щастлива. Бъдете внимателни, защото тези мъже могат да бъдат малко нарцистични.

Ром: Той е като истински пират, чиято любима напитка е ромът. Обича да покорява нови територии, не се плаши лесно, обича адреналина и ще направи всичко, за да ви накара да се усмихнете.

Шотове: Забравете за дългите разговори и увъртанията – този мъж обича да бъде директен. Няма да се налага да го чакате векове, за да вземе решение . С него ви очакват доста приключения и изненади. /Една.бг/

 

(Visited 4 times, 1 visits today)

image0 (9K)