Рашидов: Ще има компромати и удари под кръста на тези избори

„Тези избори ще бъдат доста неприятни, защото без да искаме станахме професионалисти на черния пиар, което минава нормалните граници на правене на политика. Тя не е арогантност, безпардонност и мръсотия, а позиции. Ще се появят много компромати и удари под кръста”. Това коментира в предаването „Тази сутрин” по бТВ Вежди Рашидов, председател на културната комисия в парламента. По думите му София не е салам, който да видим кой ще го яде, а жив организъм.

„Важно е да има един работещ човек, който да развива този организъм по бавен, но сигурен начин. Не трябва да гледаме на София като говорилня. В България изработихме една плеяда от хора, които говорят много хубаво, но никога не са правили нищо”, коментира Вежди Рашидов.

Според него Мая Манолова е активен човек и той самият винаги е имал симпатии към нея. От друга страна обаче, с работата си досега, Йорданка Фандъкова се е доказала, смята Рашидов.

Относно скандалния ремонт на „Граф Игнатиев” бившият министър на културата коментира, че улицата никога не е била по-хубава отсега, а преди е била „една кочина”. Според него това, че някой се е спънал не е повод за негативното говорене.


image0 (9K)