Рени зарязала младото си гадже

Фолк певицата Рени развалила годежа си с мистериозния младок. Изпълнителката е махнала годежния си пръстен, с който се появи миналия декември за първи път. „Всеки може да насочи живота си в правилната посока – Напред!!! Не гледайте назад!!! Не спирайте!“, написа Рени под кадър, на който се вижда липсващото диамантено бижу.

На снимката ясно личи, че Рени е с тен, а на мястото на пръстена кожата й е по-светла. Според „Блиц“ Рени се е разделила с мистериозния мъж, с когото имаше почти едногодишна връзка. Запознати издават, че неговото име е Георги, но и той успял да разочарова изпълнителката и тя решила отново да бъде „като птица свободна“.

Вместо да ближе любовни рани, Рени се е отдала на разкрасителни процедури, с които освежава вида си. Очевидци издават, че напоследък доста се е подмладила и е успяла драстично да отслабне, а лятото й минало изключително интензивно с много участия и пътуване из цялата страна.

Преди време Рени сподели в телевизионен ефир, че големият й син не живее при нея. Певицата не скри и какви са причините за това.

„От доста дълго време се изнесе от вкъщи, не живее с мен. Тази тийнейджърска възраст е нещо страшно, надявам се да му дойде акъла и да разбере какво е майката всъщност и какво като майка съм направила и дала за тях. Аз ги обичам безрезервно, няма две мнения. Понякога оставам неразбрана с тази обич и загриженост, която давам. Тийнейджърите не обичат много-много да бъдат контролирани. Това е най-трудната възраст и като всяка майка и аз се притеснявам и се опитвам да го предпазя от нещата, които предстоят“ – разказа тя.

 


image0 (9K)