Рени и Камелия гост-изпълнители на Лепа Брена в Пловдив

Рени и Камелия ще бъдат гост-изпълнителите на Лепа Брена в Пловдив.

Две от най-обичаните български изпълнителки, Рени и Камелия, ще пеят в зала „Колодрум”, Пловдив на 8 април, преди на сцената да се качи балканската звезда Лепа Брена.

За Концерта в Пловдив Рени и Камелия получават покана от Лепа Брена и нейните организатори да участват заедно за първи път на една сцена в България.

RENI010217_resized

Има причина Лепа Брена и организаторите на концерта да изберат точно Рени и Камелия за гост-изпълнители на мега концерта в Пловдив.

Рени е единствената българска певица, която успява да пробие на сръбската музикална сцена с песни, написани специално за нея и продуцирани от екипа на Лепа Брена. През 90-те години Рени е в топ 10 на най-продаваните сръбски звезди, когато издава няколко албума на сръбски език, които по-късно издава на български и за родния пазар. Рени е щастлива, че има в репертоара си няколко песни, подарък лично от Лепа Брена, които пее както на сръбски, така и на български език.

kamelia010217_resized

Камелия също има щастието да познава лично иконата на сръбската музика. Българската изпълнителка е израснала с песните на Лепа Брена. „Тя е моят идол”, споделя Камелия. Огнената жена на поп-фолка е изключително щастлива, че ще има възможността да пее с Лепа Брена на една сцена.

Пловдивските фенове и всички българи имат невероятния шанс да изживеят единствения по рода си спектакъл на Лепа Брена и специално подготвената шоу програма от Рени и Камелия.

Концертът на Лепа Брена, с гост изпълнители Рени и Камелия ще е на 8 април, 2017 г. в зала „Колодрум“, гр. Пловдив. Начало 19:00 часа.

Билети: В мрежата на ticketlogic – https://www.ticketlogic.bg/lepa-brena/29044 , билетен център Пловдив, Супермаркети ЛЕКСИ, НА ТЪМНО, Music Centre, Music Shop Ellectrica, Office 1 Superstore.


image0 (9K)