Рени показа годежен пръстен от сръбски бизнесмен

Рени намекна, че е сгодена. „Щастието обича тишината”, така потвърждава новината и самата тя, която в последните обикаля медиите, за да представя фолклорната си песен „Празник”. Само че вниманието е насочено повече към годежния пръстен с диамант на ръката й.

Рени няма как да го скрие, тъй като бижуто се забелязва от пръв поглед. Издава я и широката усмивка, толкова добре позната на почитателите й. Всички те ликуват, както и майка й, и близките й приятели, които бяха до нея по време на тежкия развод с Борис Пилософ, който е баща на двамата й сина.

Рени упорито отказва да каже кой е годеникът й, но в бранша бързо разучиха, че по всяка вероятност той е заможен сръбски бизнесмен. Според слуховете, изпълнителката на „Като птица” срещнала бъдещия си втори съпруг миналата Нова година. Миналият декември Рени гостува в Сърбия, където дебютира преди 20 години, но феновете й там, а и колегите й, продължават да я помнят и да й се радват. Рени участва в новогодишната програма на сръбската DMSAT TV, а дни по-късно се включи и в празнично издание на предаване по „Хепи тв” с Ера Ойданич, с когото на времето изпяха хита „Мерцедес”. Именно покрай това гостуване в Сърбия, тя е срещнала годеника си.

Кой е той все още е мистерия, но в бранша се говори, че е заможен местен бизнесмен.

Рени е изключително щастлива, личи и по усмивката й, и по вдъхновението, с което взе да твори нови песни. Певицата върна вярата си в любовта, след като през 2016 г. окончателно се разведе с бащата на двамата й сина. След тази разлъка, Рени бе не само разочарована в личен план, а и бе изправена пред предизвикателството да възвърне позициите си на музикалната сцена. В бранша е публична тайна, че певицата тогава имала и сериозни финансови трудности. Причината е, че тя загърби кариерата си, за да замине в Израел с двамата си сина. Рени смятала, че мъжът й ще дойде при тях, но това така и не се случило.

„Бях в депресия… Доста дълго време се убеждавах, че всичко е наред”, призна изпълнителката. Един ден големият й син я попитал защо вече не се усмихва и не прави песни. Тогава Рени, която до преди да замине за Израел, имаше прилична кариера в България и в Сърбия, осъзнала, че нищо не е наред. Вече бившият й съпруг пък все я питал какво й е – сметките й са платени, хладилникът й е пълен. „Изглежда беше забравил с коя жена е започнал връзка… Не живея за пълния хладилник”, разказва Рени. В крайна сметка мъжът й така и не отишъл в Израел при тях. Певицата, която се запознава с него, след като го снима в свой клип, решила да се върне в България с децата си и да възстанови кариерата си. Колежката Есил Дюран й „подала ръка” и подарила песента си „Губиш ти”. Звучи да е тематична, но Рени изтъкна, че не е за бившия й съпруг. За него е изпяла други песни. „Както му посветих песента „Какво е обич”, когато се запознахме, така след това му изпях „За най-красивия боклук”, смее се Рени.

Днес певицата е щастлива, макар че от шест месеца не е работила. При последната си медийна изява тя призна, че не изкарва никакви пари, заради ограниченията във връзка с пандемията, и разчита само на спестявания, които не са безкрайни. Тя се надява ситуацията скоро да се промени. Изпълнителката има насрочено участие за Нова година и се надява мерките, въведени, заради коронавируса, да бъдат „отпуснати”. Коледа певицата ще прекара със семейството си, а вероятно и с годеника си, писа „Уикенд“.

 


image0 (9K)