Рени се кипри за трета сватба с диети и фитнес

Фолк звездата от 90-те години Рени е на прага на поредния си, трети поред брак. Певицата е в плен на ново романтично увлечение, което навярно ще завърши в гражданското.

Рени мина ударно на специален хранителен режим, като е изключила от менюто си всички тестени изделия, захар и сол. Освен това е наела личен фитнес треньор, който да я държи под дисциплина, за да оформи секси тяло. Причина за спортната дандания била предстояща сватба между Рени и известен сърбин, който не криел радостта си, че тя е успяла да се разведе с Борис Пилософ и сърцето й вече е свободно. Бизнесменът от съседната държава от няколко месеца свалял изпълнителката на хита „Като птица”. Пращал й цветя, ухажвал я със скъпи подаръци и настоявал да се премести да живее при него.

Певицата била категорична, че има нужда от нова връзка, но поставила условие, че възлюбеният й трябва да се закълне във вечна вярност, да не се впуска в каквито и да било авантюри зад гърба й, да бъде откровен с нея, никога да не я лъже и да не я ревнува от многобройните почитатели, които среща по време на участия.

„Искам да имам много хубав живот, да живея като в приказка и никой да не може да ми развали тази приказка. За една жена е важно да има мъжко рамо в живота, на което да се обляга, защото само обичаната жена може да бъде истински щастлива. Аз се радвам на обичта на двете си деца, но това е друг вид любов. За това бях приятно изненадана, когато получих сватбена рокля като подарък. Изпрати ми моят приятел – сърбин, с когото се знаем от години. Лошото е, че тя ми е малко тясна. Реших, че това нестандартно, но много красиво брачно предложение е и намек да сваля килограми. За това си наех фитнес треньор и минах на специален режим за хранене. Програмата е много тежка и голям зор си налагам волята. Роклята е изключително скъпа – на световноизвестният дизайнер Ели Сааб. Всяка жена мечтае да се облече в такава и да се види булка. Сигурна съм, че ще успея да вляза в нея и да се омъжа щастливо”, откровена е Рени.

Припомняме, че певицата вече има два брака зад гърба си. Първият е със сърбин от Баня Лука, чиито роднини работят в месната община. За да се сдобие с разрешение за работа в Швейцария, тя разписва фиктивно. Така започва изявите си в сръбски заведения, а песните й лесно се превръщат в хит. Години по-късно се разписва с бизнесмена Борис Пилософ, в когото е истински влюбена. От него има двама сина – Борис и Аспарух, но бракът им претърпя фиаско, писа Уикенд.

 


image0 (9K)