Репликите, които разкриват, че мъжът ще ви направи нещастна

Първите срещи при двойките са винаги важни. Не само защото по време на тях виждате дали наистина харесвате човека срещу вас, точно като на интервю за работа, усещате дали има „химия“ в отношенията ви, но и опознавате основните навици на човека, с когото се срещате. Момичета, не е достатъчно мъжът просто да ви харесва на външен вид, да се счита за успял или да ви ухажва умело, за да решите, че той е точният човек за вас. Много полезно ще е и да слушате какво казва и как го казва. Често репликите на мъжете още при първите няколко срещи с една жена издават какъв би бил животът на жената с този човек години по-късно.

Затова, преди да се втурнете в търсене на бяла рокля и организиране на перфектната сватба, слушайте и помнете онова, което мъжът казва.

Ако чуете някоя от следните 10 реплики, по-добре си „плюйте на петите“ и не отговаряйте на обажданията на този човек.

Бившата ми…

Ако на първа среща мъжът ви заговори за бившата си и започне да ви разказва за нея, това никак не е добър знак. Той не я е преживял, не се е отърсил от чувствата си към нея и вие се явявате само като някакъв неин заместител. Помислете си колко още часове или дни сте готови да го слушате как мрънка и ви говори за бившата си приятелка?

Жените са материалистки и златотърсачки

Мъж, който постоянно повтаря това, то той е доста несигурен и или е скъперник, или постоянно ще иска от вас да му доказвате, че всъщност не сте материално момиче и да се скъсвате от работа, за да го убедите в искреността си. Така, след около 5 години, може да се озовете седнала на най-скъсания фотьойл вкъщи да кърпите старите си дънки, защото според мъжа ви е недопустимо да си купите нещо ново. Мечтаете ли за такъв живот? Едва ли.

Майка ми…

Когато мъжът постоянно говори за майка си – колко хубаво чисти и готви тя, как добре му глади дрехите, какви сладки умее да прави, как му подрежда чорапите, сгънати във формата на патета например, този човек очевидно не е пораснал. Той не се е отделил от майка си и или винаги ще ви сравнява с нея, или ще иска от вас да я заместите. Всъщност е доста вероятно да ви се случат и двете неща, ако го изберете за свой съпруг.

Жената на приятеля ми…

Много жени често чуват от партньора си „Жената на моя приятел Жоро прави най-хубавата баница на света!“ или „Жената на моя приятел Дидо му е подарила лодка за рождения ден“. Това са реплики, с които мъжът играе игра, в която иска да ви каже, че ще е добре вие да сте като жената на неговия приятел. Нали знаете поговорката „Думам ти, дъще, сещай се, снахо!“? За този феномен става дума при тази ситуация. Той сякаш постоянно иска да ви каже „Не можеш ли и ти да си толкова готина?!“

Виж ми мускулите! Виж колко съм силен!

Дори да си мислите, че е абсурдно да съществуват мъже с подобно поведение, име ги! Срещаме ги на много места, те винаги са готови да се състезават, да покажат колко са силни, колко лицеви опори могат да направят. Ще ви разкажат и истории как са набили някого някога. Да имате връзка с такъв мъж е незряло и още повече – опасно е. Не се знае дали след години необходимостта да доказва физическото си превъзходство и сила, и агресията му няма да бъдат насочени срещу вас.

Снимка: iStock by Getty Image

Искам три деца

Обикновено, когато мъжът мисли за деца, той си представя как ще играе с тях, как ще се смеят, ще се пръска с вода, ще ритат топка и т.н. – все забавни неща. А жената си представя всички задължения, които ще има покрай гледането на деца. А и обикновено мъжете не говорят на първи срещи колко много искат да имат деца. Ако вашият приятел го прави, то най-вероятно той иска да ви впечатли и да провокира майчинския ви инстинкт и желание на жените да имат дете.

Ще бъдеш по-красива, ако…

Когато той иска да промените външния си вид, постоянно ви кара да се обличате по определен начин, предлага ви да направите някакви корекции по себе си, този мъж не ви харесва. Не харесва самите вас. Той иска да ви превърне в някаква негова идеализирана представа за негова приятелка. Изобщо не е хубаво да започвате връзка с някого, който е така фокусиран върху външния вид.

В здраве и в болест…

Едно от първите изпитания за една връзка са как да се справи тя с възникналите проблеми. Ако например приятелят ви се разболее, вие, като една добра партньорка и човек, който държи на него, ще останете вкъщи, за да му помагате. Ще му купите лекарства от аптеката, ще му направите топла супа може би и ще сменяте носните кърпички на нощното му шкафче. Ако нещата се обърнат обаче и вие се разболеете, а той излезе, за да участва в турнир по надпиване с бира с приятели, това определено не е човекът за вас.

Колко нечестно е всичко! Горкият аз!

И до ден днешен той може би обвинява майка си и баща си, че никога не са му купили играчката, която е искал, когато е бил на 5 години, че не са го насърчили да стане музикант и т.н. Сега обвинява колегите си, шефа си, съдбата, че не може да се справи със ситуацията. Ако винаги някой друг му е виновен, малко вероятно е изобщо да изградите някаква връзка с този човек, а, ако все пак успеете, тя ще бъде отровна за вас.

Ти си уникална и неповторима (точно както предното момиче, с което се е срещал)

Опитайте се да различите евтините трикове за ухажване с искреността на един мъж. Прекалено многото комплименти не са добър знак. Вероятно този мъж просто така си говори на всяка срещната, която иска да слуша колко прекрасни са очите ѝ, колко червени са устните ѝ, как звездите падат от небето, когато я зърнат и т.н., и т.н.

life.dir.bg

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

image0 (9K)