НАЙ-НОВИ:

Репортерка на Гала надига чашката бременна

Зейнеб Маджурова хвърли в смут всичките си последователи в социалните мрежи с постъпката си. Бременната репортерка от „На Кафе“ забрави за състоянието си и прекали с виното.

Една от близките приятелки на тв водещата Гала надигна чашата с вино в столичен ресторант и моментално предизвика шушукания в околните маси.

От кадрите, които Маджурова е публикувала във Фейсбук обаче, не е ясно дали чаровната туркиня е изпила количеството алкохол в чашата си или само се е щракнала с него. Най-верните фенове на репортерката заподозряха, че тя от суеверие прави точно обратното на това, което се очаква от една бременна жена, пише „Уикенд“. „Сигурно от суеверие иска хората да мислят, че не е бременна, затова се прави, че пие“, пишат те във виртуалното пространство. Зейнеб все още не е потвърдила официално, че е очаква дете, въпреки че според изчисленията би трябвало да е вече в около шестия месец от бременността. Може би блондинката копира поведението на синоптичката Никол Станкулова, която по време на цялата си бременност пускаше стари снимки, на които коремчето й не личи. А когато роди, телевизията пусна официално съобщение за радостното събитие без да се правят никакви коментари по темата.

Зейнеб е годеница на милионерския син Стоян Балевски и отдавна напираше за сватба с него.

show.blitz.bg ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Най-нови