Ретрограден Меркурий – какво очаква зодиите?

Ретрограден Меркурий - какво очаква зодиите?
Ретрограден Меркурий - какво очаква зодиите?

Снимка: iStock/FlashMyPixel

Пролетта официално настъпи, новата астрологична година започна, но е време и за една не толкова позитивна новина – Меркурий отново стана ретрограден на 1-и април. Планетата ще се върти в обратна посока в знака на Овен до 25-и април. Очакват ни проблеми с технологиите, изгубени важни съобщения, неразбирателства в общуването, връщане на хора от миналото в живота ни. Ето какво предстои за всяка зодия, според американския „Cosmopolitan“.

Овен

Меркурий е ретрограден в техния знак и те най-силно ще усетят влиянието му. Трябва да внимават как общуват и какви думи използват. Може сега да се изразяват объркано, да не могат ясно да обяснят какво мислят и чувстват. Важно е добре да помислят, преди да започнат да говорят. Нека се сдържат и да не избухват сега. Ако започнат караници с някого, едва ли ще ги спечелят.

Телец

Има хейтъри, които се молят за падението на Телците. Това може да са фалшиви приятели, съмнителни колеги, съученици и т.н. Но най-вероятно става дума за бивше гадже или бивш приятел. Човек, който е бил в живота им, бил им е много близък, но вече отдавна не е така. Вместо да започнат спор и да стават агресивни, нека опитат да разрешат конфликта по мил начин. Така дори може с този човек да продължат напред най-сетне и да останат в приятелски отношения. Не е казано, че задължително ще стане така, но е възможно.

Близнаци

Ще има много промени в приятелската им компания. Ще се покажат истинските лица на част от хората в живота им и ще се разбере, че някои са фалшиви приятели, хейтъри, играчи, егоисти. Близнаците няма да са сигурни с кои хора трябва да се виждат и да поддържат връзка. Хората около тях разпространяват клюки и говорят глупости. Но да помнят, че ако самите те се държат странно, съмнително и клюкарстват, това също ще бъде забелязано и няма да им се размине. Нека се фокусират над истинските хора в живота си и добрите си приятели, да се сближат с тях и да премахнат токсичните хора от живота си. Ще намерят нови приятели в бъдеще.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)