РИОСВ- Стара Загора, Община Стара Загора и Драматичен театър „Гео Милев“ канят старозагорци на 3 юни

РИОСВ- Стара Загора, Община Стара Загора и Драматичен театър „Гео Милев“ канят старозагорци на 3 юни на празник и театър по повод Световния ден на околната среда – 5 юни, съобщиха за ЗАРАТА

Световният ден на околната среда, отбелязван на 5 юни е сред най-значимите международни дни за действия, насочени към опазване на околната среда. Денят на околната среда се координира от Програмата на ООН за околната среда (UNEP) и се провежда ежегодно от 1974 г. насам, като се е превърнал в най-голямата глобална платформа за популяризиране на действия свързани с опазването на околната среда и с милиони хора от цял ​​свят, ангажирани да защитят планетата.
Темата на Световния ден на околната среда тази година ще се съсредоточи върху решенията за замърсяването с пластмаса в рамките на кампанията #BeatPlasticPollution.Световният ден на околната среда е напомняне, че действията на хората по отношение на замърсяването с пластмаса имат значение.
Каним всички жители и гости на град Стара Загора да се включат в празненството организирано от РИОСВ- Стара Загора, Община Стара Загора и Драматичен театър „Гео Милев“. То ще стартира в 11.00 ч. на 03 юни в Зоопарк Стара Загора. Подготвили сме игри и изненади с нашите любезни домакини от Зоопарк Стара Загора.
Заповядайте да поиграем заедно, да наградим победителите от конкурсната игра на РИОСВ – Стара Загора по случай ЕВРОПЕЙСКИЯ ДЕН НА МРЕЖАТА ОТ ЗАЩИТЕНИ ЗОНИ „НАТУРА 2000“ и да се насладим на постановката „НИЕ, ВРАБЧЕТАТА“ от Йордан Радичков представена ни от Драматичен театър „Гео Милев“ – Стара Загора.
.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.