НАЙ-НОВИ:

Родни жрици правят луди пари в невиждан лукс в Германия

Български проститутки изкарват между 50-60 хиляди лева месечно в суперлуксозен публичен дом на четири етажа, в които има две кина, три сауни, басейн, джакузи, солариум и ресторант, предлагащ закуска, обяд и вечеря, пише „Телеграф“.

Нестандартният клуб се намира в столицата на Германия – Берлин. Към него се насочват момичета от България, но и техни колежки, които доскоро са работили на витрина в Холандия.

За момента големите пари в този бизнес продължават да са зад граница, въпреки че се отчита ръст на пазара на сексуслуги и у нас, основно заради ниско тарифните полети, с които идват т.нар. уикенд туристи. Германия и Австри са сред топдестинациите на българките, следвани от Франция, Холандия и Белгия. Причината е, че при добър оборот от клиенти печалбата на седмица е между 7-8 хиляди евро, а разходите не са толкова големи като на витрина в Брюксел.

В столицата на Белгия всяко момиче дължи 200 евро на смяна и още 50 евро за почистване и консумативи, докато в Германия плащат около 80 евро на клуба. 30 от тях трябва да бъдат преведени като данъци на държавата.

Какви са условията в най-луксозния и оборотен клуб в Берлин, към който се насочват българките. Там момичетата са самонаети и клиентите плащат директно на тях, като не се налага после да делят със сводници.

Посетителите влизат в клуба срещу същата такса, каквато плаща и компоаньонката, за да работи – 80 евро. Срещу тази сума мъжете ползват безплатно спа процедурите, басейна, киното. В цената влиза още закуска, обяд, вечеря, както и безалкохолна бира, чайове и сокове.

-->

През летния сезон, когато времето е хубаво, в сряда и събота се правят барбекю дни на открито. В неделя и понеделник за пенсионери и таксиметрови шофьори има промоция, входът е наполовина – 40 евро.

На влизане клиента го посреща красиво момиче в оскъдно облекло на рецепцията. Там си плаща билета и получава чисти кърпи и ключ за гардероб. В цената от 80 евро обаче не са включени плътските удоволствия. Те се заплащат допълнително и започват от 60 евро.

Когато клиентът си купи билет от 80 евро той важи за 24 часа. Спокойно може да отиде на работа, след което да се върне и да продължи с басейна, спа процедурите или останалите екстри.

Жените както и в останалите публични домове в Германия минават медицински прегледи, преди да започнат, след което също се правят периодични изследвания.

Периодично с тях разговарят и полицаи – тъй като проституцията е легална, но сводничеството – не. Въпреки това наши сводници, предимно от малцинствата, продължават да изкарват жени към Германия и Австрия, след което им прибират голяма част от спечеленото.

„Работят по схемата на нежни любовник – казва на жената, че я обича, че ги чака по-добър живот, но за целта тя трябва да поработи малко в чужбина“, коментира служител от сектор „Трафик на хора“ в ГДБОП.

-->

Когато половинката се хване на въдицата и започне в немски клуб, се разкрива истинското лице на сводника,. Той ѝ казва, че е платил за транспорт, за настаняване, че има няколко лизинга за скъпи коли, които тя трябва да изплаща. Съответно голяма част от изкараното се изплаща по фирми за парични преводи към България. Печалбите били внушителни.

При една от последните разбити групи в Бургаския регион полицаи и прокурори откриха 500 000 лв. В сводниците и 8 лимузини за 1,5 милиона лева.

Blitz.bg ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Най-нови