Ротари клуб Стара Загора-Берое не са дарявали кръст за „Богородична стъпка“

ЗАРАТА: Ротари клуб Стара Загора-Берое не са дарявали кръст за „Богородична стъпка“. Не са участвали и няма да участват в инициативата. Ето каква е изпратената им до медиите позиция:

Позиция на Ротари клуб Стара Загора-Берое относно осъществяването на проект на територията на местност “Богородична стъпка”, Старозагорски минерални бани

⚠️Позиция на Ротари клуб Стара Загора-Берое относно осъществяването на проект на територията на местност “Богородична стъпка”, Старозагорски минерални бани!!!
🌍Поради появила се информация в различни медии и социални мрежи, в която е посочено, че от името на Ротари клуб Стара Загора-Берое е направено дарение на метален кръст за новострояща се камбанария, се чувстваме длъжни да опровергаем тази информация.
❌Към настоящият момент нямаме никакво участие в описаната инициатива за изграждане на камбанария, изпълнение на строително-монтажни работи и др.
❌Клубът ни няма намерение и в бъдеще да участва в изпълнението или да събира средства за осъществяването на въпросната инициатива по никакъв начин.
⁉️С изненада разбрахме, че сме посочени като дарители на метален кръст за този обект.
✔️Надяваме се да се касае за грешка и недоразумение в свързването на Ротари клуб Стара Загора-Берое с горепосочения проект.
‼️Ясно подчертаваме, че ние не участваме по никакъв начин в тази инициатива.
📌С ротариански поздрав, Управителен Борд 2021-2022:
Красимир Червилов – Президент
Христофор Бунарджиев – Вицепрезидент
Антон Тонев – Секретар
Димитър Стаматов – Касиер
Веселин Вълев – Церемониалмайстор
Лилия Михайлова – Елект президент
Генка Пейчева Паст президент

(Visited 25 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)