Сагата с носа на Камелия набира нова сила

Камелия подхрани вълната от коментари със своите кадри, за които позира в профила си преди и след интервенцията.

Публикацията на Камелия във Фейсбук е придружена от коментара й: „Три месеца преди и три месеца след промяната”. След цветчетата и сърчицата на изпълнителката на „Твоето име”, реакциите бяха над 9000. Над 2500 почитатели отново подеха обсъждания в промяната на визията й.

Камелия даде лаконичен отговор на въпроса кога си е направила операцията. По прости сметки излиза, че това се е случило през януари, по всяка вероятност малко след рождения й ден. Камелия празнува 50-тия си юбилей на 10 януари, така че ринопластиката явно е сред подаръците, които е направила за празника си. От цветчетата и сърчицата към поста й не остава съмнение, че певицата е доволна от резултата, напук на разнопосочните коментари на почитатели, писа Уикенд.

Повечето продължават да питат защо се е решила на тази промяна, след като винаги е била секссимвол и даже модел за подражание както с винаги изрядния си външен вид, фигура и чар, така и с поведение, дикция и мисъл. Има и фенове, разбира се, които подкрепят звездата.

„И носа на Златан Ибрахимович да имаш, пак ще си топ”, написа един от верните фенове на Камелия. Почитателка показа нагледно какво има предвид, когато се съгласява, че леката корекция не е лоша идея, за да се постигне „по-нежен хармоничен профил”. Обаче е на друго мнение за пропорциите и как върхът на носа кореспондира с брадичката. Някои даже питаха с каква програма е обработила снимката на Камелия. Включи се и самата певица. „Трябва време”, написа Камелия.


image0 (9K)