Самотен татко и двете му деца трогнаха до сълзи със своята история

Съдбата на самотен татко на две момиченца трогна зрителите на предаването „Бригада нов дом“ по bTV. Въпреки несгодите от най-ранното си детство, бащата е усмихнат, децата са отглеждани с много обич и това е изписано върху личицата им.

Първият епизод от новия сезон на формата разказва за Георги и неговите дъщери Анелия и Жаклин. Историята на самотния татко е трогателна и въпреки, че в живота му има много лични загуби и предателства, е изпълнена със светлина, любов и надежда за бъдещето.

[ad id=“225664″]

Двете деца растат щастливи, умни и усмихнати, но живеят в лоши битови условия, с външна баня и тоалетна и без течаща вода в кухнята. Двете момичета мечтаят за детска стая, в която да поканят приятелчета, а таткото не успява да направи ремонта на семейното жилище, зает в грижи за децата и работата си.

[ad id=“236999″]

29-годишният Георги Ганчев има тежко детство, изпълнено с недоимък и прекарано в пансиони. Остава сирак на 13 г. Среща любимата си Роза, наполовина кубинка, когато е на 19 г. Желанието на Георги да има семейство се сбъдва, когато се ражда дъщеря му Ани. Много скоро обаче мизерията надделява и проблемите започват. Един ден Роза решава, че не може повече и оставя 9-месечната им дъщеря пред вратата на къщата. Георги е принуден да отглежда детето си сам. Три години по-късно Роза иска да се върне и в името на семейството Георги ѝ прощава. Ражда се и Жаклин, но историята се повтаря и майката изоставя окончателно семейството си.

[ad id=“238430″]

Оттогава Георги възпитава децата си сам със затрогваща любов, грижи и всеотдайност.

Викайки на помощ екипа на предаването и бригадата на Караджов, семейството получава мечтания дом, а много зрители пожелаха да помогнат и лично с финансови и материални средства.

Първото желание на Георги, когато влезе в новата кухня на обновения си дом, беше да измие една чиния на мивката с топла, течаща вода.

Историята на Георги, Ани и Жаклин е една от 14-те в новия сезон на „Бригада нов дом“. Повечето от участниците в сезона са многодетни семейства, едно от които с цели осем наследници. Акцентът освен върху децата е и върху приоритетите на всяко семейство – екипът държи това да са хора, които сами правят всичко по силите си за семействата си, но нещо не им достига, за да получат желания дом.

Някои от участниците са избрани в сътрудничество с различни социални служби, други са препоръчани от зрители.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)