Сандански скръби за малките ангелчета, заклани от майка си

Кметът на община Сандански Атанас Стоянов е издал заповед днес – 20 ноември, да е обявен за Ден на траур в памет на трагичната смърт на тригодишната Ивон и петгодишният Васил.

В траурния ден се забраняват всички публични празненства, а националните знамена на институциите в община Сандански, ще бъдат свалени наполовина. „Почивайте в мир, ангели!“

Жестокото двойно убийство на деца помрачи Сандански снощи. В сигнал до телефон 112 е съобщено, че в къща на улица „Скопие“ 23, която се намира в непосредствена близост до полицията, са открити заклани момче, на 3 години, и момиче, на 4 години и половина.

Психолози разговарят с майката, убила децата си в Сандански, често изпадала в кризи

Днес психолози разговарят с майката Кристина, която снощи погуби двете си деца. Тепърва ще се установява дали е имала някакви психически проблеми, като ще се изготви и психиатрични експертизи преди да й бъдат повдигнати обвинения.

Родителите на бащата разказват, че тя е била емоционално нестабилна и често изпадала в кризи.

По време на жестокото престъпление тя е била сама с децата в къщата им. Когато бащата Георги се прибрал, заварил страховитата гледка. Жена му била в неадекватно състояние. Кристина била назначена на работа преди няколко месеца в училище в Сандански. Съпругът й Георги пък е горски работник.

По случая е образувано досъдебно производство, извършва се оглед на местопроизшествието и се изясняват обстоятелствата, довели до тежкото криминално престъпление.

 


image0 (9K)