НАЙ-НОВИ:

Сашо Кадиев кръшкал на Таня, Катето Евро си иска снахата

Водещият на предаването „Преди обед” Александър Кадиев върти две жени, видяха папараците на „Уикенд”. Освен официалната си половинка Таня Тончева, с която са заедно от 9 години, актьорът от известно време си има и любовница. Слуховете, които се носят в арт съсловието отдавна, намериха своето потвърждение преди дни. Кадиев бе заснет от нашите папараци с млада брюнетка, неизвестна в публичното пространство, с която даже се целунаха, питаблоидът.

През миналия уикенд синът на Катето Евро се появи в столичния Южен парк с красива дама. Те се настаниха в градината на популярен ресторант, като избраха маса, която да е по-усамотена. На пръв поглед двойката не изглеждаше чак толкова съмнително – хубавицата спокойно можеше да мине за негова приятелка или просто колежка от театъра. В един момент обаче Кадиев скъси дистанцията и няколко пъти целуна събеседничката си по устните! Хвана я и нежно за ръката и взе да й шепи в ухото. Дали си е въобразявал, че никой няма да го види или има друга причина за освободеното му поведение, не е ясно.
Водещият и спътницата му със сигурност са повече от добри приятели и това си пролича по жестовете и по интимното им общуване. Сашо непрекъснато обрижваше брюнетката, а когато времето захладня, помоли сервитьора за одеало и внимателно я наметна с топлата завивка.

                                                             С Таня, майката на дъщеря му

Че Кадиев и майката на дъщеря му са в конфликт, се говори от няколко месеца, но досега той категорично отричаше. „ С Танчето сме заедно, всичко е наред!”, заяви водещият, когато плъзнаха слуховете за раздяла и дори заплаши медии със съд за клевета. Тончева пък се изказа, че Сашо много й помогнал да преодолее смрътта на майка си и това неимоверно ги сплотило. Истината обаче се оказва малко по-различна и определено криза в семейството има, след като актьорът е стигнал дотам да завърти любовница и да я показва на публични места.

В интервю за списание „Ева”, публикувано неотдавна, водещият все пак се престраши да намекне, че може би Таня не е любовта на живота му, макар че имат прекрасна дъщеря. „Не мога да кажа, че съм открил точния човек за мен. С Таня сме заедно от доста години. Обичаме се, имаме дете, но не съм сигурен, че и двамата сме открили тази любов. Може би тя е само във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа децата и си гледат часовниците, любовта трудно ще възтържествува” , сподели откровено Кадиев. И допълни, че не вярва в брака и затова с Таня така и не стигнали дo венчавка.
„Не искам сватба. Не можеш да се кълнеш пред Бога за нещо, за което и философите, и психолозите, и примерите говорят красноречиво. Ясно е, че няма да стане. На всички ни се иска да има вечна любов, в която заедно да изчезнем в маранята. И там да останем завинаги. И в добро, и в лошо, докато смъртта ни раздели… Но както е казал Ремарк: „Любовта е вечна, освен ако междувременно не се случи нещо”. И в този смисъл защо да се кълнем в нещо, за което ни е ясно, че можем да нарушим другата седмица или след пет години?”, откровеничи синът на Катето Евро.

-->

По изказванията на Кадиев може да се съди, че романтичните му чувства към Таня отдавна са си отишли. Запознати издават, че в последно време връзката им се крепяла единствено заради 5-годишната им дъщеря Катерина. Междувременно актьорът си е хванал любовница и явно е доста хлътнал по нея.
Самата Таня Тончева е споделяла, че със Сашо неведнъж са имали остри конфликти и тя си изнасяла от дома им. „Когато се скараме, бързо си събирам багажа и отивам в родния си град Пловдив. След два дни обикновено ми става мъчно и се връщам. Навикът също играе роля. Трудно ми е да си представя да живея с друг мъж“, разказвала е брюнетката за бурната си връзка с актьора.

Тя не крие, че с него често стигали до конфликти – предимно заради битовизми. „Споровете ни възникват основно ако не съм сготвила и не съм изчистила къщата. За него това е много важно – жената е длъжна да прави тези неща. Когато има манджа и всичко е подредено, нещата са розови. В противен случай започват едни драми…“, признавала е официалната половинка на Кадиев. Често се спречквали и заради видеоигрите, към които водещият е пристрастен. Той всеки ден с часове разпускал във виртуалния свят и не възнамерявал да се отказва.

Семейството преживяло друга криза, когато тъщата на Кадиев издъхнала в края на миналата година. След трагичната загуба Таня се затворила в себе си и не допускала други хора до личния си свят, а стресът напълно я смачкал. „Загубих много скъп човек – моята мила майчица, и ми е трудно да се възстановя. Ако не са детето, което ме радва, Катето и Сашко, за да ме подкрепят всеки ден, нищо друго не може да ме зарадва. Всеки ден с времето става все по-болезнен за мен, но като си поплача, ми олеква“, разказвала е снахата на Катето Евро.

                                                         Катето Евро с любимата снахичка

Бившата танцьорка е много добре настроена към своята свекърва, с която делят една къща в Кокаляне. Казва, че актрисата я е приела с отворени обятия още в самото начало. „Катето много добре се отнесе с мен и до ден-днешен много ми помага. След загубата на майка тя ми каза силни думи: „Никога няма да мога да я заместя, защото майката е една-единствена, но ще се постарая да ти дам най-искрената си майчина любов. Ще те подкрепям и ще съм до теб каквото и да ти се случи!“, споделяла е Таня. Според източник на „Уикенд”, Катето Евро била категорично против новата сърдечна тръпка на сина си. Тя била много привързана към снаха си и се надявала увлечението на Сашо към бюнетката бързо да затихне.

-->

  ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Най-нови