Сашо Кадиев купил кола на Чоева

Водещият на „Преди обед“ Александър Кадиев, който води и „България търси талант“, е побързал да похарчи солидния си хонорар още преди второто предаване да е тръгнало в ефира.

Наскоро Сашо си е купил чисто ново лъскаво БМВ. Фотографите на „Ретро“ засекли Кадиев на тръгване от работа в мощното черно возило, чиято цена варира между 100 и 150 хиляди лева. Тв-водещият решил да смени старата си кола, която също не беше никак евтина, не само, защото напоследък припечелвал по-добре, но и защото му се струвало, че има лоша карма.

С нея актьорът катастрофира жестоко с ТИР на околовръстното на София миналата година на път за студиото на бТВ. Освен нова кола, синът на Катето Евро има и нов апартамент в „Манастирски ливади“. В него той се пренесе преди повече от година, след като до 37-годишна възраст живя с майка си в къщата й в Кокаляне.

image0 (9K)

Новото жилище Кадиев купил заради новата жена в живота си – 23-годишната манекенка Ивелина Чоева, с която вече живеят на семейни начала. Заради нея той остави майката на дъщеря си Таня, която остана да живее при свекърва си, тъй като нямало къде да отиде.

 

(Visited 302 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!