Сашо Кадиев купил кола на Чоева

Водещият на „Преди обед“ Александър Кадиев, който води и „България търси талант“, е побързал да похарчи солидния си хонорар още преди второто предаване да е тръгнало в ефира.

Наскоро Сашо си е купил чисто ново лъскаво БМВ. Фотографите на „Ретро“ засекли Кадиев на тръгване от работа в мощното черно возило, чиято цена варира между 100 и 150 хиляди лева. Тв-водещият решил да смени старата си кола, която също не беше никак евтина, не само, защото напоследък припечелвал по-добре, но и защото му се струвало, че има лоша карма.

С нея актьорът катастрофира жестоко с ТИР на околовръстното на София миналата година на път за студиото на бТВ. Освен нова кола, синът на Катето Евро има и нов апартамент в „Манастирски ливади“. В него той се пренесе преди повече от година, след като до 37-годишна възраст живя с майка си в къщата й в Кокаляне.

Новото жилище Кадиев купил заради новата жена в живота си – 23-годишната манекенка Ивелина Чоева, с която вече живеят на семейни начала. Заради нея той остави майката на дъщеря си Таня, която остана да живее при свекърва си, тъй като нямало къде да отиде.

 


image0 (9K)