Сватба чука на вратата на Сергей Станишев

Лидерът на ПЕС се готви да посрещне снаха, а като нищо Менделсон да зазвучи за младите, тъй като астролозите определят 2020 като много подходяща за сключване на брак.

До олтара предстои да се разходи доведеният син на Станишев – Венцислав. Той е по-големият от двете деца на съпругата му Моника от първия й мъж, които учат в чужбина. Макар да не са му биологични наследници, експремиерът ги отглежда като свои. Когато са в България, отсядат в неговия дом и са неизменна част от всички семейни екскурзии и почивки.

                                                         Бъдещите свекър и свекърва

За бъдещата снаха на Станишев не се знае почти нищо, освен, че се казва Албена. С Венцисав се познавали доста време преди да се влюбят. Едва наскоро самият Венцислав се осмели да я покаже публично.

И двете доведени деца на бившия шеф на БСП се разбират чудесно с биологичните му син и дъщеря. Малките Дария и Георги умирали за кака си и батко си и ги очаквали винаги с нетърпение да се завърнат от чужбина. Самият Станишев често предпочитал негова дама по важни събития да бъде не само съпругата му, но и дъщеря й Моника.

За последно той я представи официално на елита на партията по време на голямото завръщане на сцена на Стефан Данаилов, състояло се само половин година преди той да ни напусне завинаги, пише „Ретро“.

 

(Visited 6 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.