Сватба чука на вратата на Сергей Станишев

Лидерът на ПЕС се готви да посрещне снаха, а като нищо Менделсон да зазвучи за младите, тъй като астролозите определят 2020 като много подходяща за сключване на брак.

До олтара предстои да се разходи доведеният син на Станишев – Венцислав. Той е по-големият от двете деца на съпругата му Моника от първия й мъж, които учат в чужбина. Макар да не са му биологични наследници, експремиерът ги отглежда като свои. Когато са в България, отсядат в неговия дом и са неизменна част от всички семейни екскурзии и почивки.

                                                         Бъдещите свекър и свекърва

За бъдещата снаха на Станишев не се знае почти нищо, освен, че се казва Албена. С Венцисав се познавали доста време преди да се влюбят. Едва наскоро самият Венцислав се осмели да я покаже публично.

И двете доведени деца на бившия шеф на БСП се разбират чудесно с биологичните му син и дъщеря. Малките Дария и Георги умирали за кака си и батко си и ги очаквали винаги с нетърпение да се завърнат от чужбина. Самият Станишев често предпочитал негова дама по важни събития да бъде не само съпругата му, но и дъщеря й Моника.

За последно той я представи официално на елита на партията по време на голямото завръщане на сцена на Стефан Данаилов, състояло се само половин година преди той да ни напусне завинаги, пише „Ретро“.

 


image0 (9K)