Седмичен любовен хороскоп

Какво ви очаква в любовта през тази седмица (21-27 август).

Седмица с нови емоции и задачи, които отдавна чакат да бъдат решени.

Любовен хороскоп Овен

Новата седмица ви предлага възможност за приключения, както сред природата, така и под завивките. Половинката ви отдавна ви готви изненада, която ще получите в средата на тази седмица. Не се замисляйте и пригответе багажа. Ще бъдете изненадани в много аспекти на връзката си.
[ad id=“218548″]

Любовен хороскоп Телец

Чувствате се уморени и се нуждаете от спокойствие, за да подредите мислите си. Не отблъсквайте човека до вас, а се обърнете към него. Той е най-добрият ви съветник и най-голямото успокоение. Отдайте се на ласки и тишина сред природата. Няма да повярвате, но любовта е най-добрия съветник.

Любовен хороскоп Близнаци

Тишината на самотното легло ви е омръзнала. Напълно готови сте за нови изживявания, които да внесат малко адреналин в живота ви. Не отказвайте на предложението, което ще ви направят и напълно му се отдайте. Магията на любовта ще ви омагьоса към края на седмицата.

Любовен хороскоп Рак

Приключенията в леглото с новата ви тръпка сякаш се изтъркват. Имате нужда да направите нова стъпка в отношенията си. Не се страхувайте да рискувате. Може би човекът срещу вас ще откликне на желанието ви да превърнете сексуалното влечение във връзка.
[ad id=“218001″]

Любовен хороскоп Лъв

Наясно сте, че освен сексуален партньор, човекът до вас е и най-добрият ви приятел. Опитайте да дадете малко въздух на връзката си. Общувайте и с други хора, които да разнообразят ежедневните разговори. Имате спешна нужда от това, в противен случай, рискувате да попаднете в омагьосан кръг, който бързо ще ви омръзне.

Любовен хороскоп Дева

Разочаровани сте от връзката си и се чувствате предадени от любимия ви. Не позволявайте отрицателното ви настроение в момента да разруши връзката ви. Помислете добре преди да прибягвате към каквито и да било действия.
[ad id=“218548″]

Любовен хороскоп Везни

Чувствате се отпочинали след вълнуващия уикенд и сте заредени за началото на седмицата. Последните дни бях най-щастливите за половинката ви, така че не спирайте да и обръщате внимание. Всички изискват от вас да сте сериозни и отговорни, но не забравяйте нежността към половинката ви.

Любовен хороскоп Скорпион

Готови сте за начало на ново връзка. Ентусиазирани сте и сте готови да се отдадете напълно, но чувствате товар, който не ви оставя на мира. Опитайте да си простите старите грешки и да излекувате раните си. Ако сте готови за нещо ново, първо изчистете всичко останало от живота си.

Любовен хороскоп Стрелец

50 нюанса сиво определено успя да развълнува и двама ви. Преглътнете срама и експериментирайте. Оставете неудобството пред вратата на спалнята си и опитайте някои от сцените във филма. Ще останете изненадани от скритите си възможности.
[ad id=“218001″]

Любовен хороскоп Козирог

Проблемите във връзката ви взимат своя връх тази седмица. Чувствате, че не можете да издържите и минута повече в семейното ви жилище. Премерете минусите и плюсовете на връзката си и се пригответе за важното решение.

Любовен хороскоп Водолей

За някои от вас, тази седмица ще бият сватбени камбани. Цялата еуфория покрай организацията ще ви дойде в повече и ще искате да избягате. Не позволявайте напрежението да отнеме удоволствието ви от дълго чакания ден.

Любовен хороскоп Риби

Човекът, с който се срещнахте миналата седмица, ще промени живота ви изцяло. Забърквате се с дискретна личност, изпълнена с много изненади, които откривате малко по малко. Не отказвайте на нито едно от предложенията и се отдайте на магията около избраника ви.
Източник:zajenata.bg


image0 (9K)