Седмичен хороскоп за 28 октомври-3 ноември 2019 година

Овен

Контролирайте емоциите, не взимайте решения в превъзбудено състояние. 27-и е може би най-рисковият и неблагоприятен ден за периода.

На 28-и ще се събудите с нова мисъл или с готово решение на проблема, който ви вълнува. До 30-ти стартирайте нова дейност и подпишете нов договор. Вечерта на 31-ви Меркурий тръгва ретроградно.

Приключвайте, но нищо ново не започвайте. Четири планети образуват кармичен кръст със слънцето ви. Очертават се емоционални изблици по незначителни поводи. Насъбраното с времето ще избухне в неподходящ момент.

Не позволявайте да ви провокират и сами не провокирайте никого. Внимавайте да не изпуснете изгодна сделка с имот. Не сечете дървета, не се занимавайте с рискови състезателни дейности. Вероятни са инциденти.

Телец

28-и ще ви донесе радост и възможност да постигнете поне една цел. На 27-и ограничете контактите. Не е ден за нови запознанства. На това новолуние Слънце, Луна, Меркурий и Венера ще ви гледат в опозиция от знака на Скорпиона. На 29-ти не слушате интуицията и бъркате. На 30-ти конкуренцията нанася удар. На 1-ви и 2-ри ноемвни подпишете нови договори, внедрете се на стабилна позиция.

Всичко предприето ще тръгне успешно, ще ви донесе придобивки и лично удовлетворение. Добър период за покупка или уреждане на недвижим имот и наследство. С лекота ще се окопаете на по-добро място. Избягвайте конфликтни места и хора. За неделя не планирайте посещение на рискови места и дейности, свързани с големи физически натоварвания.

Близнаци

На 28-ми за вас ще има много посоки на избор. Възползвайте се от всяка покана. На 29-ти тъмнината на новолунието е погълнала Луната. Тежък ден за женското начало. Назряват проблеми и конфликти.

30-ти октомври и 1-ви ноември определят нови приоритети. Подпишете нови договори, не протакайте преговорите. На 30-и ще водите тежки разговори. На 31-ви сте в неблагоприятна юридическа позиция. Днес ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате.

Уредете сделка с недвижим имот, рекламирайте се, търсете нови връзки и стимулирайте амбициозните проекти на децата. Всичко предприето ще донесе положителни резултати, пари и ползи. Където не става с добро, ще използвате натиск и принуда, но до вечерта ще постигнете каквото сте запланували и решили.

Рак

Очертава се рисков уикенд. Не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи. Неочаквано и към вас може да се насочи нечия агресия, ако сте предозирали нещата и пресолили семейната супа. В следващите три дни се очертава напредък, изгодни положения и предложения.

Сключете до 31-ви на обяд новите си договори. Привечер на този ден планетата на бизнес инициативите Меркурий тръгва ретроградно. Тогава Луната навлиза в нехармоничния ви знак на Везните и образува тежки аспекти, провокиращи емоционална и вербална агресия. Разпалват се скрити страсти и амбиции.

Ще се водят разговори от позиция на силата. Лесно ще се влиза в конфликтни и рискови ситуации. Не вдигайте тежко. Не замествайте колега, не оставяйте някой друг да се грижи за професионалните ви и лични дела.

Лъв

Купете нов дом, дори и със заем. В следващите три дни ще качвате кръвното дори и по незначителни поводи. Личната ви програма ще се разбърка. Вероятни са и здравословни проблеми. Щадете се.

Подписаните на 30-31-ви договори ще са успешни и дълготрайни. В тези дни в живота ви ще се появи спонсор. Понеделник е най-благоприятният ден в месеца за сделка с недвижим имот и финализиране на преговори по имотни въпроси. Може да отдадете под наем обект, да наемете помещение или да вземете земя под аренда. Всяко начинание ще е успешно, ще позволи да печелите и да се подсигурите за зимния сезон.

Дева

Доставете си радост, изпълнете и дадените обещания. Всичко предприето ще тръгне успешно. За понеделник ограничете контактите до минимум. В следващите три дни сключете новите си договори, осигуряващи позицията, която ви удовлетворява. На 30-и се очертават проблеми в любовта.

На 31-ви една врата ще се затвори, а друга ще се затръшне. Днес пътувайте, направете огледи на имоти и терени. Съчетайте полезното с приятното. Направете посещения, важни за бъдещето или за някой, който ви обича и цени. Вечерта носи напрегната програма. Не замръквайте на непознати места.

Везни

Предстои ви тежък уикенд, зареден с емоционална агресивност, на моменти стигаща до тежки конфликти и разправии. В резултат се очертават опасни здравословни рикошети. На 28-ми ще се събудите с точната мисъл за полезното и вредното и дано й се доверите. Ще си спестите бъдещи затруднения. До 31-ви подпишете новите си договори. На 1-ви срещате непреодолими прегради.

Родените в първата декада попадат в примката на тежки изисквания. Ще се наложи да променяте плановете си. Другите не спазват дадените обещания. Ще бъдете затруднени и в здравословен план или поради проблемите на приятел. Вероятни са конфликти. Трудно ще издържите на напрежението и може да си го изкарате на най-близките. Не вдигайте тежко.

Скорпион

Може да уредите имотен и наследствен спор, да се сдобиете с терен за бъдещи дейности или с жилище. Предстои тежко и рисково новолуние във вашия знак, което ще засегне предимно родените в първата декада. Най-трудните ви дни за месеца може да се окажат 28-29-ти. Не правете първа крачка към никого и нищо.

На 30-31-ви ще имате и ще получите каквото искате. Днес денят е с пречистваща и разчистваща пътя ни енергетика. Някои неща ще стават по доста болезнен начин. Предстоят раздели и приключване на връзки. Приключете и имотни делби. Стремежът е към хармония. Не позволявайте на трети лица да се вклиняват в личните ви дела, намерения и отношения. Очертават се разправии, ако всеки не си знае мястото, правата и задълженията.

Стрелец

Внимателно наблюдавайте и реагирайте на събитията, които ще се случват, за да не задълбочите конфликти и да не предизвикате такива. На 29-ти и 30-ти вървите към изневери, но някой може да срещне и отдавна търсената любов.

В този период може да направите бебе или да усетите и разберете, че вече е на път. В живота ви настъпват качествени промени. Подпишете нови договори. Времето е благоприятно за подсигуряване на гърба и бъдещето ви с нова имотна придобивка. Капарирайте жилище или бъдещия си офис. Може да се спазарите по цени на стоки и услуги и да подкрепите инициативите на децата. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. Внимавайте с алкохола и стимулантите.

Козирог

Очертава се труден уикенд с тенденция към конфликти у дома и прекратяване на отношения. Неблагоприятно за сключване на брак. Здравето е нестабилно, не вдигайте тежко.

На 28-ми ситуацията при вас се прояснява и до четвъртък взимате правилните решения. На 29-ти не бързайте да се обвързвате с нова любов, ако не сте приключили със старата. От 1-ви предстоят генерални промени. Може да развалите договори и годежи и да влезете в разправии с роднини.

Добре е да помислите за собствено жилище, за отделяне от родителите или децата. Вечерта ще е конфликтна и рискова за родените около 5 януари. От една накриво казана дума може да пламнат свещени войни. Щадете се.

Водолей

Очертава се благодатен съботен ден, а в неделя проблемите на другите ще помогнат да решите своите.

На 28-29-ти ще се поизпотите, ще срещате съпротива и агресия и трудно ще се разберете с роднини по имотни въпроси. Вървите към изневери и неприятни обрати в семейните дела.

На 30-31-ви преодолявате всяка бариера и подписвате изгодни договори. Идват покани, пари и придобивки. Знайте, че днес всичко предприето ще има успех. Включете се в брокерски инициативи.

Помогнете на приятел да намери търсеното място и стартирайте съвместна инициатива на нов терен. Подпишете нов договор, организирайте съвместни изяви и пътувания. Ще се радвате на подкрепа. Срещате бъдещи партньори и спонсори.

Риби

Имате няколко варианта. Предложеното на 28-ми ще съдържа уловки и измамни положения. На 29-ти интуицията ви ще работи на пълен капацитет. На 30-ти може да срещнете любовта на неочаквано място и в момент, когато мислите повече за работа.

На 1-ви и 2-ри ноември сте в неблагоприятна юридическа позиция. Ще служите на другите, а на вас няма кой да услужи. 1-ви ще ви донесе пари и пълномощия. От друга страна днешният ден е благоприятен за внедряване на ново място и на нов терен. Някой влиза във владение на собственост или се урежда с наследствена придобивка.

Може да намерите обекта или помещението, където да развивате бъдещата си дейност.

 


image0 (9K)