Седмичен хороскоп за 4 – 10 юли 2022

Овен

Това е седмица, в която да редувате периодите на почивка и работа. Сега е правилният момент да започнете здравословни и профилактични процедури. В средата на периода може да получите лоши новини, които ще ви накарат да преразгледате житейските си планове. Каквото и да се случи, не се затваряйте в себе си. Потърсете съвет от мъдър човек – ще се намери отговор на всеки въпрос. Ако имате нужда от финансова подкрепа, тя ще ви бъде предоставена.

Телец

През тази седмица ви предстоят промени в сферата на професионалната дейност. Опитайте се да контролирате ситуацията, вникнете във всички подробности сами – точно сега можете да подредите нещата и да премахнете източника на негативизъм. Вашите инициативи ще бъдат приети от партньорите – не се съмнявайте в това. През почивните дни забравете за работата и посветете времето на семейството си.

Близнаци

През тази седмица ще успеете да решите основните имуществени и финансови проблеми. Също така ще можете да се споразумеете с близки и роднини по спорни материални въпроси. Във вторник внимателно анализирайте постъпващата информация – тя може да бъде изпълнена с дълбок смисъл. В четвъртък ви очаква нещо ново за вас и ще можете по-добре и по-лесно да се адаптирате към съществуващите ситуации. В събота не се колебайте да отидете на парти.

Рак

През тази седмица миналите ви заслуги ще бъдат оценени. Личните отношения сега се тестват за сила и за да избегнете неприятности, не трябва да изразявате претенциите си към партньора си твърде откровено. Сега сте в състояние да влияете на хората, вашите думи сега имат голяма сила. Добър период, за да трансформирате съществуващите отношения, да ги изведете на по-високо ниво и да се наслаждавате на живота.

Лъв

Това е седмица за целенасочена, ефективна работа и постигане на практически резултати. Сега е точният момент да покажете талантите си и силните си страни. За да получите благоприятни шансове е много важно да комуникирате активно и да покажете приемственост. Времето за почивка ще се появи по-късно. Ако вече сте планирали отпуската си, проверете добре резервациите си.

Дева

През тази седмица успех във финансовите дела ще ви вдъхнови за нови дългосрочни проекти. Това е период за пътуване в чужбина, започване на сътрудничество с чужденци, търсене на работа зад граница. Чувствайте се свободни да помолите други хора за помощ и подкрепа. Желанието ви за себеизява и отговорното изпълнение на задълженията ви ще получат подкрепа и съдействие от всички възможни страни. Усилията ви ще спомогнат да придобиете финансова независимост.

Везни

В личните отношения предстои много ползотворен период – ако поемете инициативата, можете да привлечете вниманието на желан партньор или да подновите стари връзки. Това е добро време за семейни почивки. Времето не е подходящо за активна работа – ще се наложи да чакате дълго време за разрешения. Опитайте се да се съсредоточите върху някои конкретни области на дейност. В личен план ще се радвате на хармония.

Скорпион

През тази седмица вашите цели може да се променят. Това ще повиши продуктивността ви. В сряда са възможни някои трудности, съпротива от страна на партньори или конкуренти. Усилената самостоятелна работа ще е по-ефективна от колективната дейност. Бъдете търпеливи, не се отказвайте от избраната посока – скоро ситуацията ще се промени към по-добро.

Стрелец

През тази седмица перспективите пред вас ще бъдат невероятни, ще се доближите до реализирането на целите си. Може да се наложи да помислите за получаването на допълнително образование, квалификация или да подобрите уменията си. Това ще ви помогне да направите пробив в кариерата си. Възможно е да чуете критика по свой адрес, но тя ще бъде само конструктивна.

Козирог

През тази седмица са възможни парадоксални ситуации, които да ви подведат и да ви пречат в работата. Обстоятелствата и събитията ще ви принудят да направите наистина важни неща, свързани със семейството, родителите и децата. Може да се наложи сериозно да се заемете с въпроса за смяна на местожителството си или заминаване в чужбина за дълго време. Въпроси, свързани с наследство, общи пари, ресурси на други хора ще бъдат на преден план.

Водолей

През тази седмица ще можете да направите много, като продължите това, което сте отлагали дълго време. Но заради заетостта ви едва ли ще имате достатъчно време за личен живот. Деловата активност ще се отрази положително на материалната ви сфера, преди всичко защото ще спечелите популярност. Използвайте времето, за да реализирате презентации, речи, онлайн събития. През почивните дни обърнете внимание на личния си живот.

Риби

През тази седмица тръгнете на път. Сега е много важно да смените обстановката. В средата на седмицата ще получите покана за участие в нов проект. Бъдете сигурни в себе си и уменията си. С малко повече фантазия ще можете да изградите един нов образ, от който всички ще са очаровани. Най-важното за вас сега е да си повярвате, както никога до сега. Мечтите ви могат да станат реалност.

https://www.dunavmost.com/====… Натисни СПОДЕЛИ, моля!


image0 (9K)