НАЙ-НОВИ:

Синът на Ваня Костова отрече тя да е починала след КОВИД усложнения

Синът на голямата певица Ваня Костова, Боян Михайлов, отрече спекулациите, че майка му си е отишла следствие усложнения от ваксиниране срещу Ковид-19

 Звездата от естрадната сцена си отиде навръх Гергьовден, 6 май. Боян разкри, че и той, и Ваня са били ваксинирани и с двете дози на „Пфайзер“, пише Стандарт. 

„Не сме имали никакви особени оплаквания след първа и втора доца. И при двама ни се появи малко болка в ръката на мястото на убождането, при мама и лека температура. От ваксината тя не се чувстваше зле. В никакъв случай не е това причината за сърдечния инцидент. Други бяха здравословните ѝ проблеми“, заяви Михайлов в интервю пред столичен таблоид.

Боян разказа още, че майка му е имала диабет, който доскоро не е бил инсулинозависим, но в последно време се е наложи да е на инсулин.

-->

„Вдигаше кръвно, което се опитвахме да контролираме. Когато ставаше по-високо от обичайните стойности, веднага я настанявахме в болница, за да се погрижат за нея. Тази година отново заради увеличена кръвна захар – стигало се е до повече от 18, се наложи да лежи под медицински надзор„, каза още Боян.

Приживе, Ваня Костова е имала две молби към своя наследник – след като почине, да не плаче за нея и да бъде кремирана.

„Първата ѝ заръка няма да мога да изпълня. Последното желание на майка ми беше никой да не плаче за нея. Казваше ми: „Боби, мама, като умра, не искам и ти да плачеш за мен!“. Нейното желание беше да бъде кремирана“, съкрушен е синът на певицата.

Той възнамерява, след като се посъвземе от сполетялото го нещастие, да издаде албум с нови песни, които е записал с майка си.

„Тази година България ще има възможност да чуе поне две от нейните песни, които не са звучали. Едната е нейна авторка. Разполагам с песни на майки ми за няколко албума – самостоятелен и дуетен с мен. Самият аз имам поне за 2 албума, които досега не съм имал възможност да издам“, каза още Боян Михайлов.

източник www.dunavmost.com ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

-->
Най-нови