Синът на Доган пръсна 10 бона за рождения ден на щерка си

Синът на почетния председател на ДПС Ахмед Доган – Демир, е броил поне 10 000 лева за партито по повод първия рожден ден на дъщеричката му Ноел. Малкото момиченце, което е плод на любовта на бизнесмена и милионерската наследница Памела Жейнова, е духнало свещичките на пететажна торта, изработена от няколко топ майстори сладкари, в духа на популярната анимация „Червената шапчица“ видя „Галерия“.

Тържеството се е провело в бутикова зала на известен столичен хотел. Освен огромната цифра 1 и изписаното име на детето, акценти в декора били специално изработените горски къщурки, зелена поляна, миниатюрни горски пътеки, червени рози и разбира се, богатият животински свят, с който героинята в детския филм се сблъсква.

Според запознати само поднесеният сладкиш струва над 500 лева. Първите два етажа наподобявали дънери, третият и четвъртият – книжки, а петият – огромен обръч, отново с името на малката рожденичка.

image0 (9K)image0 (9K)

От снимките става ясно, че върхът е бил украсен със захарни фигури на Червената шапчица, гъби и трева. Сладките също били няколко вида животинчета и буквички, които успешно привлекли вниманието на гостите.

Без да изневеряват на стила си, Демир и Памела посрещнали гостите с подготвена визия тоалети в нюанси на бяло и червено , отново в тематиката на партито.

Припомняме, че съвсем наскоро семейството се завърна от почивка в Занзибар. Интересен детайл е, че зад граница за първи път пътуваха всички заедно – и родители, и деца. По-рано само двамата си подариха романтично пътуване до Доминикана.

 

(Visited 713 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!