Славена Вътова разпуска в имение на остров Миконос

Славена Вътова е на райско кътче, в имение на гръцкия остров Миконос.

Палатът, в който се намират със съпруга си е точно на морския бряг на Егейско море. Имението разполага с няколко луксозни стаи, огромен двор, басейн и частен плаж. Във вилата има и спа център – едно от любимите занимания на Славена.  За това удобство Вътова и съпругът й броят по над 1000 евро за нощувка, показа проверка на „България Днес“. Парите не са проблем за семейството. Мъжът й е милионер, известен като българския Вълк от Уолстрийт. И тази сума е като джобна за него.

Въпреки че има частен плаж, чаровната „Мис България 2006“ обикаля и всеки ден посещава различен. Славена е пленена от красотите на архипелага Циклади. И дири райски кътчета из острова. На един от най-известните плажове на Миконос се засича с  Нина Николина. Двете дами се познават, ала срещата им край морето е случайна.

Почивката в Миконос не е първата лятна ваканция за Славена. Тя обича да обикаля, особено през топлите месеци, запален пътешественик е. Преди да забегна към гръцките острови, Вътова бе по родното Черноморие. А в началото на лятото посети Испания, където се наслади на красотите на Иберийския полуостров.


image0 (9K)