Слави Василев: Петков и Василев са с голям потенциал

Бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев имат голям потенциал, коментира пред Bulgaria ON AIR политологът Слави Василев.

„Като започнат да обикалят страната, не само тук в София и вложат всичко, шестицата им е гарантирана“, поясни той.

„Ако те се включат и вложат същата енергия, с която работиха като министри, бихме станали свидетели на една много интересна кампания, която може да размести пластовете“, заяви още Слави Василев.

В момента двамата бивши министри са на етап търсене на партия. Въпреки че все още не е ясно кого ще подкрепят или кой ще подкрепи тях, шансовете им никак не са малки.

От „Демократична България“ вече са имали неформални разговор с Петков и Василев. Формацията е готова на взаимодействие, но при конкретни условия.

„Има много неща, които ДБ може да направи. Напълно е възможно да се окаже, че може да се работи в два неконкурентни потока“, смята Петър Славов от „Демократична България“.

Още по темата

17 сеп 2021 16:08

41

16 сеп 2021 15:20

73

Критични обаче се оказаха от левицата.  

„Живели сме в една лъжа. Ще видим тяхната програма, всичко, което е произлязло до този момент говори за задкулисие“, посочи Иван Иванов от БСП.

Вече е ясно, че президентът Румен Радев ще се бори за втори мандат. Очакванията на експертите са кандидатът на ГЕРБ да влезе в трудна изборна битка. Не се изключени и изненади.

„То ако не е национално разпознаваемо лице, няма никакъв шанс да бъде опонент на Румен Радев. „С какво ще го победят – с корупцията и кражбата ли?, каза Василев.

Не е изключено също президентската кампания да бъде белязана и от компроматни войни.

https://www.dnes.bg/………….


image0 (9K)