Слави се прощава с ергенлъка предизборно?

Слави Трифонов, лидерът на партията с най-висок рейтинг след практически изравнените БСП и ГЕРБ, изглежда най-после е решил да мине в отбора на женените мъже – което хем би било добра предизборна реклама за него, хем би сложило край на проточилия  ергенски живот на новоизлюпения политик. Това шушукат в среди, близки до шоумена и добавят, че се надяват макар и на възраст, водачът на „Има такъв народ“ да се сдобие и с рожба.

Повод за мълвата стана 54-я рожден ден на Слави Трифонов, който той отбеляза в Плевен при семейството си, но с една доста сериозна подробност – доведе и приятелката си Мартина. Този път Трифонов не отишъл на гости на майка си и сестра си сам, а в компанията на младата си любовница, пише „Ретро“. Става дума за атрактивната блондинка Мартина Джорджевич, която от приблизително 5 години споделя компанията на учиндолеца. Самата Мартина потвърди, че е била на семейната сбирка в Плевен като пусна снимка от центъра на града точно на рождения ден на Трифонов. Но и нейната орис не е лека, разкриват запознати с нрава на Трифонов.

В годините, в които блондинката кръжи край него, тя била подлагана на ежедневни тестове от параноичния и деспотичен учиндолец, който непрестанно изпитвал доверието й. Най-после тя заслужила да бъде представена на майка му Здравка, която отдавна копнеела да посрещне снаха в дома си. Неслучайно към снимката си от Плевен Мартина публикува и философски разсъждения по отношение на доверието между двама души.

На семейния празник и представянето й пред фамилията на Трифонов присъствали още каката на Слави – Петя, както и съпругът и синът й. В града шушукат, че мама Здравка не останала много доволна от кандидат-снахата, най-вече защото й се сторила твърде млада. Мартина е с цели 25 години по-млада от Трифонов и няма професия. Двамата се запознаха през 2015 година в най-популярния столичен фитнес център. Само няколко месеца след първата им среща тя се нанесе в баровския му мезонет, разполагащ с частен асансьор. Тогава Мартина прекрати работата си във фитнеса по негово настояване.

Освен това смени изцяло приятелския си кръг и живее в пълна изолация. Срещала се единствено с майка си на обеди и вечери в престижни столични ресторанти, а масрафът се поемал изцяло от Трифонов. Саможертвата обаче си заслужавала, защото скъпите подаръци не закъснели и съвсем не се свеждали до повече джобни пари за харчене. Мартина се къпе в лукс и хвърчи с луксозна лимузина Мерцедес.

 

(Visited 129 times, 1 visits today)

image0 (9K)