Слави Трифонов и Маги Халваджиян се попиляха на живо в „Господарите“ (ВИДЕО)

Маги Халваджиян и Слави Трифонов избухнаха с невиждана сила в предаване на живо във фейсбук страницата на „Господари на ефира“, където двамата продуценти застанаха очи в очи и се подхванаха така, както само те могат.

Основно Слави отговаряше на въпроси на зрителите, изпратени в социалната мрежа.

И ако Маги Халваджиян се придържаше към добрия тон и леките закачки, то Дългия го нападна още в самото начало, веднага, след като разказа в ретроспекция приливите и отливите на техните отношения.

„Подстрижи се най-после, бе, човек!“, изригна Слави, а Маги не му остана длъжен и го затапи с репликата „Ще се подстрижа, когато ти си пуснеш коса!“ „А защо си с очила? Хем си с някаква странна коса, хем с коса.. И на въпрос дали си приличаме?! Мога ли да си приличам с човек, на когото му викат Маги. А брат ти е Джуди?! Все едно на мен да ми викат Сиси“, опита се отново арогантно и безцеремонно да го подхване Трифонов, но както се казва – не му мина номера, защото Маги Халваджиян не само, че не трепна, но се и разсмя. В крайна сметка не постигнаха консенсус по темата.

„Ела при мен, защо си в Нова тв. Нали си смел, напусни Нова телевизия, махни „Капките“, продължи да хвърля бомбастични изказвания Слави Трифонов на въпроса за свободата в медиите. „Ти ще ми платиш, нали си арменец. Застани до свободния трудолюбив продуцент!“, продължи в същата стилистика Дългия.

„Там, където има да казваме нещо, си го казваме – в „Господарите“. И както виждаш „Господарите“ не са вече по телевизията, а по интернет. Защото обичаме да казваме нещата такива, каквито са. А ти защо си тръгва от bTV, не те изгониха?“, не му остана длъжен Халваджиян и натисна спусъка на словото.

„Защото не се чувствам свободен. В bTV няма свобода! Те са част от мисирките, а аз не ща да съм мисирка!“, заяви Дългия, който явно се усети, че е прекалил с липсата на такт, и зави в друга посока: „Имали сме някакви спорове с Халваджиян. Той е изключително широкоскроена личност. Навремето сме гледали филми по цяла нощ, за да ги обсъдим. Има прекрасно семейство, за разлика от мен. Не го отричам. Винаги съм бил прекрасно посрещнат там, после са се случили някакви неща, това е. Каквото се е случило, случило се е. Сега сме се сдобрили… Заедно можем да направим много неща!“

ТУК гледайте целия разговор на двамата продуценти:

https://www.facebook.com/gospodari/videos/227406718610074/


image0 (9K)