Сложни рокади за да върнат Мария Игнатова на екран

Най-прясната клюка в телевизионните среди гласи, че Мария Игнатова най-вероятно ще е новото попълнение в екипа на „Маскираният певец“ от есента.

След като отпадна предаването „Папараци – ново 20“, Маги Халваджиян я уверил, че ще направи всичко възможно да я върне на екран и да и намери предаване, в което да се изявява. Неслучайно в последно време Мария и гаджето й Ивайло Нойзи все по-често могат да бъдат забелязани в заведението на Кремена Халваджиян в компанията на продуцента.

Маги Халваджиян вече започнал да изпълнява обещанието си към Мария и само преди дни излезе нов онлайн епизод на Господари на уеба, на който водеща бе Мария Игнатова с Румен Угрински.

Продуцентът бил готов да привлече блондинката за лице на „Маскираният певец“, тъй като е изправен пред тежка дилема кой да бъде водещ. Както „писа Галерия“, Зуека сериозно обмисля вариант да се изнеса от България и да се установи в Испания.

Ако тандемът Игнатова – Угрински се запази, това би означавало, че от „Маскираният певец“ ще отпадне Геро, който миналата година замести Рачков и партнираше на Зуека. Заради сложните рокади Маги Халваджиян все още не е взел окончателно решение кой ще води предаването, но вече е провел предварителни разговори с Мария.


image0 (9K)