Снаха като от модно списание има проф. Кантарджиев

Снаха като от кориците на модно списание има проф. Тодор Кантарджиев. Неговият единствен син Весел, който преди месец го зарадва с първороден внук, кръстен на професора, живее с красавицата Илиана Георгиева. Младата майка ъщно е лекар по професия. Именно дерматологията я среща с половинката й Весел, който е началник на клиниката по кожни и венерически болести към ВМА. И снахата на проф. Кантарджиев е част от екипа на същото отделение, но практикува и в частен център за естетическа медицина, посещавано от много представители на родния хайлайф, пише „Ретро“.

Д-р Георгиева е завършила Медицинския университет в София. Гради успешна кариера благодарение на амбицията си и биография й разкрива редица участия в семинари и конференции. С Весел са двойка от няколко години и съвсем естествено продължение на връзката им било да разширят състава на семейството си.

Синът на топвирусолога е роден на 19 август 1980 година. През 2004 година завършва Медицинския университет в София. През 2013 добива специалност „Дерматология и венерология“.

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!