Соросоиди предложили на Максим Генчев луди пари за филм, в който Христо Ботев да е…..

Режисьорът Максим Генчев направи скандални разкрития и призна, че соросоидни организации са му предлагали много пари, за да направи филм, в който изкарва един от националните герои Христо Ботев деградирал пияница.

Образът на Ботев бил следният: мъж, пропил се, след като хванал жена си в изневяра и след това станал дребен крадец, задигайки семейните бижута, пише Флагман.  Сценарият бил подаден на Максим Генчев, а той трябвало да режисира лентата, така че историята, слагаща тежко петно върху една от националните икони, да изглежда достоверна и въздействаща.

Известният български режисьор отказал погнусен от сценария, но не е ясно дали някой друг не е приел поръчката. Финансирането щяло да дойде от чужди организации, а бюджетът за лентата не бил никак малък, разкри Максим Генчев.

„След като хваща жена си в изневяра, той отмъква семейните бижута, напуска града и се добира до Букурещ, където се отдава на пиянство и разврат… Там, лидерите на ДД (добродетелна дружина) го свързват с френската легация, поради високите му езикови знания и започва да работи като преводач и редактор във финансиран от французите вестник.

Запознава се с истинският автор (поет-гарибалдиец), на така наречената – Ботева поезия и белетристика, които престъпния му ум преработва и адаптира като своя….“, каза Максим Генчев.

„Тук спирам. Останалото е още по-ужасно!“, допълни още той. Т.нар. соросоидни организации, получаващи външно финансиране имат за цел да претопят националната идентичност на държавите и да наложат мултикултурния си халифат.
Те заклеймяват всичко българско и патриотично, определят го като „селско“ и „примитивно“.

http://BNews.bg


image0 (9K)