Спипаха Отвертката и Байката за кражба на каса с 40 000 лв.

Обирджии задигнаха метална каса с 40 хил. лв. в София. Кражбата е извършена около 22:30 ч. в събота. Мъжете проникват на трети етаж на къща. Същите се придвижват с кола с поставени регистрационни табели от друг автомобил.

При задържането им, те не се подчинили и направили опит да избягат. Автомобилът им е спрян в района на бул. „Ботевградско шосе“ 326. При спирането един от тях прави опит да избяга, тичайки по булеварда, но е задържан.

image0 (9K)

Лицата са установени като П. А. с прякор Отверткат“, известен, осъждан; Юлиан Г – Байката, известен, осъждан; С. Ч, известен, осъждан; П. В известен, неосъждан, съобщи Нова тв.

От автомобила са иззети множество на брой ръкавици, маски, шапки с козирки, 2 мобилни телефона, 2 броя радиостанции, кози крак, чук, множество отвертки, чифт регистрационни табели, метална каса, флекс с множество металорежещи дискове, накити от жълт метал.

Собственикът на вещите има сервиз за ГТП до къщата, в която живее и от където е извършена кражбата. Същият пътува към местопроизшествието, като предстои да се направи следствен експеримент за отваряне на касата. По негови данни тя съдържа около 40 000 лв. и юбилейни монети.
 

https://www.dnes.bg/ … Натисни СПОДЕЛИ, моля!

(Visited 173 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!