Спират хитов сериал, водещият актьор няма да получи престижна награда

Сериалът „Къща от карти“ спира следващото лято след няколко успешни сезона.

Това съобщи компанията „Нетфликс“, часове след като звездата от филма – 58-годишният Кевин Спейси, беше обвинен в опит за сексуален тормоз.

„Шестият сезон ще бъде последен“. Това съобщиха „Нетфликс“ и компанията съпродуцент „Media Rights Capital“ в съвместно комюнике.

Снимките на сезона започнаха наскоро. Двете компании заявиха, че са „дълбоко обезпокоени от информациите, свързани с актьора“.

Представител на екипа, който създава филма обаче твърди, че обявеният край на сериала не е свързан с разкритията за Спейси.

[ad id=“255238″]

Преди дни актьорът Антъни Рап обяви, че преди 31 години е бил обект на сексуално посегателство от страна на Кевин Спейси. Тогава Антъни е бил едва на 14 години.

 

Спейси заяви, че не помни подобна история, но все пак се извини. След това – на практика, двукратният носител на „Оскар“ потвърди спекулациите за своята хомосексуалност.

[ad id=“225664″]

Kevin Speisi

Беше огласена и още една неприятна новина, свързана с Кевин Спейси. Оказа се, че той няма да получи престижната награда „Еми“ през ноември, както беше планирано.

„Като се имат предвид неотдавнашните събития, Международната академия обявява, че няма да връчи на Кевин Спейси наградата на основателите на „Еми“ за 2017″, съобщи организацията.

Наградата се връчва ежегодно на хора, допринесли за високите постижения на телевизионната продукция по време на кариерата си.

 


image0 (9K)