НАЙ-НОВИ:

Според зодията: Как реагирате при ревност?

Почти всяка романтична двойка, рано или късно, се сблъсква с ревността във връзката си. Въпросът е как всеки от партньорите да намери начин да се справи с чувствата си, така че да не загуби, от една страна самоуважението си, а от друга – уважението на своя любим човек. Най-добре би било, ако можеше всеки човек да реагира на ревността зряло и мъдро, но понякога това е почти невъзможно. Често се случва хората да се държат много грозно и недостойно, именно когато изпитват чувство на ревност към половинката си.

А какви са най-позорните начини, чрез които всеки зодиакален знак показва ревността си, можете да прочетете по-долу:

Овен

Когато са „разяждани“ от ревност, огнените хора от зодия Овен имат две най-характерни реакции. Те или ще ви забранят категорично и завинаги да се срещате/да разговаряте с човека, от когото ви ревнуват, или пък ще ви вдигат ежедневни (често много грозни) скандали, в опит да изразят силните си негативни емоции. В общи линии ще ви вгорчат живота!

Телец

Ревнивият Телец ще намери начин да прерови телефона/компютъра ви тайно (а и всичките ви профили в социалните мрежи), в опит да намери някакви доказателства за измамата ви спрямо него. Възможно е дори подозрителният Телец да си въобрази, че открива някакви улики за изневяра, а всъщност всичко да е много по-невинно отколкото изглежда, а изневярата да е плод на въображението му. И все пак ще ви подлага на тормоз заради съмненията си.

Близнаци

Ако имате връзка с човек от зодия Близнаци, който се е усъмнил във вашата почтеност и лоялност към него, той може да реагира по два грозни начина. Първият е вашият засегнат любим да ви отреже от живота си от раз, без да ви дава обяснения. Вторият е – всеки ден да ви подлага на тягостни и неудобни кръстосани разпити къде сте били, какво сте правили там, с кого точно сте били, от колко до колко часа и т. н..

Рак

Ако партньорът ви от зодия Рак се осъмни във вашата вярност, очаква ви наистина много мрачен период във вашата връзка. Той ще се потисне и депресира, ще плаче и ще се оплаква по цял ден без причина, но няма да ви попита директно има ли някой друг в живота ви. Ракът просто ще потъне в океан от негативни емоции и самосъжаление и ще се опита да удави и вас в него.

Лъв

В случай, че партньорът ви от зодия Лъв се е усъмнил във вашата вярност, то не се учудвайте, че може „да го удари“ на нощен живот и на флиртове с други хора. Това ще е неговият начин „да ви го върне тъпкано“ и обикновено поведението му наистина става обидно. Лъвът никога няма да си признае открито, че е разстроен заради ревност или че се чувства несигурен във връзката ви. Той се смята за единствен и неповторим!

Източник: Tialoto.bg

Източник: https://www.dnes.bg/………………. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon