Според зодията: Кои знаци имат малко приятели?

Според зодията: Кои знаци имат малко приятели?

IStockphoto

image0 (9K)

Някои хора са много социални и отворени, като обикновено имат широк кръг от познати, приятели и колеги, с които общуват редовно. Други пък са склонни по-трудно да се доверяват на чужди хора. Вторият тип личности по-рядко в живота завързват приятелства и наистина им трябва време, за да се почувстват удобно в компанията на даден човек. Именно за това тези хора често имат доста тесен кръг от приятели. И макар де е вярно, че е достатъчно да имаме малко, но верни приятели, истината е, че „по-богати“ са онези хора, които могат да се похвалят с  по-голям  брой приятели.

Склонността да имаме малко или повече приятели често има отношение към нашия астрологичен знак. Разберете кои четири зодии имат склонност да създават сравнително малко истински и трайни приятелства в живота си:

Рак

Раците обикновено не са екстровертни и не са особено отворени към намиране на нови приятели или изграждане на трайни взаимоотношения с тях. Личностите от този воден знак по-трудно се доверят на други хора (извън семейството си), защото се страхуват да не бъдат подведени или наранени. В същото време Раците са склонни да се грижат много всеотдайно за близкия си кръг от хора, включително и за малкото си приятели, които често се броят на пръстите на едната им ръка. Ракът е силно интуитивна зодия, която поема от енергията на хората около себе си и затова наистина няма нужда от твърде много близки отношения, защото те го изтощават психически и емоционално.

Скорпион

Класическият представител на подозрителната зодия Скорпион обикновено вярва, че на света почти не съществуват хора, които да заслужват неговото доверие. И това е една от основните причини, поради които хората от този знак, през целия си живот, поддържат наистина много тесен кръг от приятели. Скорпионите винаги са скептични към мотивите и делата на другите хора. 

https://www.dnes.bg/

(Visited 33 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!