Според зодията: Кой герой от филма „Барби“ сте?

Според зодията: Кой герой от филма "Барби" сте?

Снимка: Getty Images

 Манията по Барби продължава! Филмът излезе по кината през юли, но все още е един от най-обсъжданите през тази година. А Барби модата (розови дрехи, аксесоари, чанти, обувки, бижута, грим, коси) владее света вече почти 2 години. Кой герой от игралния филм „Барби“ сте вие, според зодията? Ето отговорите на „Pop Sugar“.

Овен – Кен

Овните са игриви, палави, но и някак невинни, обичащи забавленията, точно като Кен. Освен това, той се показа като много състезателен и държаш да бъде признат и победител, каквито са и Овните. Импулсивни са и трудно работят над емоциите си, но просто копнеят за любов – както бе с Кен във филма.

Телец – Барби лекар

Барби лекар е брилянтна, умна, стабилна, готова да помогне на всеки, който има проблем. Такива са и Телците -интелигентни, на тях може да се разчита, сериозни са. Но в същото време тази Барби показа, че е и винаги готова за забавления. Телците също са естети и обичат да се наслаждават на живота. Успокояват околните.

Близнаци – Барби адвокат

Барби адвокат умее да си служи с думите. Тя може да спечели всеки спор, да убеди хората в правотата си, да спечели симпатиите на съдиите с комуникационните си умения. Близнаците също са много общителни, изказват интересни мнения, говорят на много теми и зашеметяват с познанията си. Печелят симпатии с чара си.

https://www.dnes.bg/

(Visited 24 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.