Стана ясно защо Гала е аут от ефира

Във вторник сутринта зрителите на предаването „На кафе“ бяха сюрпризирани от липсата на Гала. Блондинката липсваше, а вместо нея в ролята на водещ влезе журналистката Кристина Патрашкова.

„Аз днес съм на стола на Гала. И на най-железните личности понякога им се случва да се разболеят, да не успеят да дойдат на работа…“, обяви Патрашкова, без да уточнява колко време ще замества Гала. През уикенда блондинката от Плевен била тръшната от тежък грип и по препоръка на лекарите трябвало да пази леглото поне няколко дни, писа „Уикенд“.

Плевенчанката била с висока температура, а гласът й бил паднал толкова много, че едва шепнела. Макар че Ева Веселинова се надявала да замести грипозната водеща, продуцентката Тара Нури съвсем логично се спряла на доста по-ерудираната и образована Патрашкова.

Отсъствието на Гала се случвало за трети път в 15-годишната история на сутрешното предаване. Заради ранното ставане Гала имала железен режим. Вечер си лягала преди 22 часа, а сутрин ставала в 5:15, за да може да стигне навреме в студиото в Нови хан и да се приготви за предаването.

За първи път Гала изчезна от ефир преди 5 години за цели 3 седмици. Блондинката пипнала вирусна инфекция, която атакувала гласните й струни. Тогава я заместваха Джуджи и Кака Лара. През май тя отново се изпари, но само за ден, а половинката й Стефан Николов води сам цялото предаване. Издънката се случила, след като Гала и Зейнеб изпуснали полета си от Истанбул.

http://BNews.bg

(Visited 9 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.