Старозагорският омбудсман с препоръка към Общински съвет за осигуряване на безвъзмездна психологическа подкрепа на гражданите

Старозагорският омбудсман Надежда Чакърова с препоръка към Общински съвет – Стара Загора за осигуряване на безвъзмездна психологическа подкрепа на съгражданите

Омбудсманът на Стара Загора Надежда Чакърова и екипът й са на разположение за юридически консултации, повишаване на правната култура и съдействие на хората от общината на тел: 0885 901264, интернет страница и електронни пощи: [email protected], [email protected].

Омбудсманът Надежда Чакърова изпраща препоръка към ОбС-Стара Загора за осигуряване на линия за професионална безвъзмездна психологическа подкрепа за съгражданите си със съдействието на Дружеството на психолозите в Стара Загора.

„В динамичното време, в което живеем, смятам за необходимо да се осигури на хората всякакъв вид подкрепа- юридическа, психологическа, всякакъв вид. Силно вярвам в солидарността, отговорността Ви към установените ограничителни мерки за неразпространяване на коронавирус, съпричастност към уязвимите групи и съм с благодарност и възхищение към приноса на компании и частни лица, с които ежедневно доказваме, че сме общност! Лекомислено поведение днес няма да помогне на никого, пазете себе си и хората около вас- здрави и силни, за да преминем и през това предизвикателство с цялата си вяра в бъдещето!“ призовава Надежда Чакърова.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.