Стихийни рок изпълнения и надсвирване с китари довечера в „Гласът“

Стихийни рок изпълнения и надсвирване с китари, нежни, цветни дуети, ярки, епични битки и космически двубои ще изпълнят последния епизод на вокалните битки в един от най-силните сезони на „Гласът на Българрия“ досега.

„Очаквам да чуя по-добро пеене от всеки друг път“, ще каже Любо Киров в началото, а Иван Лечев ще заяви: „Ще търся невъзможното, за да направя отбора си още по-силен“.

Красива картина в „Опасно изкушение“, но няма да е тази вечер

„Това не беше космическо, а направо беше галактическо“, ще възкликне Дара след уникално изпълнение на сцената, а Галена ще добави от душа: „Много ми се иска народен изпълнител да спечели „Гласът на България“.

Малкият джентълмен се раздели с Любо Киров по мъжки в „Гласът на България“

Галена ще сподели и една много лична, съкровена и емоционална история за песента, която е избрала за една от двойките в отбора си – „Руфинка болна легнала“. Песента е била една от най-любимите на баща ѝ.

В последния епизод, преди етапа на нокаутите, един срещу друг от отбора на Любо ще се изправят дуетът Атанаска и Сонай и Симона Кръстева, Иван Иванов и Антон Марков. От отбора на Иван Лечев сцената ще взривят – Ричард Мантарлиев и Илин Илиев.

От отбора на Дара ще вилнеят дивите – Габриела Колева и Тонина Митинска. От отбора на Галена с ювелирно изпълнение ще се представят – Надежда Панайотова и Димитър Колев, а представянето на Василия Петрова и Петя Панева ще бъде абсолютно настръхващо.

(Visited 12 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!